facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aelmans Vastgoed

Aelmans Vastgoed
"Aelmans Adviesgroep is een multidisciplinair bedrijf met een duidelijk gemeenschappelijk doel: het creëren van een toekomstbestendige woon- werk- en leefomgeving. De groep biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van vastgoed, omgeving, milieu, agro en bouw. Door nauwe samenwerking tussen deze disciplines kunnen wij de klant een totaaloplossing bieden.Tot de groep verder behoren Archimil, Crijns Rentmeesters, Nipa Milieutechniek, Overwater Grondbeleid Adviesbureau, Pouderoyen Tonnaer en Van der Heijden Rentmeesters.Door dichtbij, met durf en vakmanschap kennis te delen, realiseren we onze missie: U helpen bij het realiseren van uw ambities van morgen!"
Adres: Kerkstraat 4, 6367 JE Ubachsberg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31455753255
Stad: Ubachsberg
Route: Kerkstraat 4
Postcode: 6367 JE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: aelmans nieuwbouw, aelmans makelaardij panningen, aelmans buitenstate, aelmans vacatures, aelmans intermakelaars, aelmans panningen, aelmans epen, aelmans nuth
Recensies
Zeer slechte ervaring met deze makelaar. Netjes een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Op het afgesproken tijdstip zijn er ook nog mensen binnen. Deze mensen kwamen zonder afspraak langs voor een 2de bezichtiging en dat terwijl wij een afpraak hebben.. De makelaar is meer bezig met deze mensen dan met ons. Diep triest.. Als je dan de makelaar hier op aanspreekt voelt hij zich aangevallen.. Erg on professioneel van Aelmans om zo met potentiele kopers om te gaan..
Slechte communicatie, komen ze de afspraken niet na helaas had meer verwacht.
Goed gesprek mee gehad. Kwamen eerlijk en open over op ons.
Zowel bij het verpachten van landbouwgrond alsmede de verkoop van het huis van mijn schoonmoeder bleek Dhr. Aelmans de juiste persoon voor de klus. Bedankt voor de goede zorgen en het behalen van het gewenste resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid