facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aegon Nederland

Aegon Nederland

Info

Welkom op de officiële Facebook pagina van Aegon Nederland!

Geschiedenis

Stel je vraag via Facebook

Het webcareteam van Aegon is dagelijks bereikbaar voor informatie en vragen. Op werkdagen zitten wij klaar van 8:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 21:00 uur. Op officiële feestdagen zijn we gesloten.

Het webcareteam bestaat uit: Arvid, Boukje, Eric, Erwin, Fardou, Gesina, Hjalmar, Marleen, Michiel, Paula, Robert, Stephan, Niels, Amanda, Sarah, Klaas, Mary en Rebekka.

We streven ernaar je vraag zo spoedig mogelijk te behandelen. In sommige gevallen kan het nodig zijn om telefonisch contact met je op te nemen of om je door te verwijzen naar onze klantenservice.

Huisregels

We willen de Facebook pagina van Aegon Nederland graag voor iedereen leuk houden. Daarom vragen we je aandacht voor een aantal algemene richtlijnen of ‘huisregels’:

• We respecteren ieders mening, mits deze algemene normen en waarden in acht neemt. Ook opmerkingen over onze producten en diensten zijn welkom, mits ze aan deze voorwaarden voldoen.
• Beledigingen, schelden, grof taalgebruik, misleiding of discriminatie, is niet toegestaan. Uitingen van deze aard zullen worden verwijderd.
• Commerciële berichten of advertenties in welke vorm dan ook zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
• Aegon Nederland behoudt zich het recht voor om een bijdrage te allen tijde te verwijderen indien deze niet voldoet aan bovenstaande regels. Eventueel kunnen juridische stappen ondernomen worden.

Privacy

Ter bescherming van de privacy adviseren we je om geen persoonlijke informatie van jezelf of anderen te plaatsen op de wall van Aegon. Voorbeelden van persoonlijke informatie zijn adresgegevens, telefoonnummers, inloggegevens, etc. Wil je deze gegevens met ons delen, dan kan dit via een privébericht.

Aegon Nederland verwerkt persoonsgegevens alleen in het geval van speciale acties. Bij deze acties staat altijd aangegeven met welke doel de gegevens worden gebruikt. Aegon bewaart de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de aangegeven doelen.

Aansprakelijkheid

Aegon Nederland is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is of verband houdt met berichten die op onze Facebook pagina worden of zijn geplaatst. De informatie op deze pagina is van algemene aard en kan niet worden gezien als een persoonlijk advies.

De op deze Facebook pagina gebruikte gegevens, waaronder begrepen afbeeldingen, teksten, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, woord- en beeldmerken, zijn eigendom van Aegon Nederland en worden beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht, dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht.

Aegon behoudt zich het recht voor deze huisregels op elk moment aan te passen.

Onze taak

Wij voelen ons verantwoordelijk voor financiële bewustwording van mensen. Wij bieden in een eerlijke dialoog begrijpelijke oplossingen, waardoor klanten zelf bewuste keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst.

Like ons en blijf op de hoogte van financieel nieuws, geef je mening en doe mee aan leuke acties!

Bekijk ook onze website: www.aegon.nl of volg ons op Twitter (twitter.com/Aegon_NL) of Google+ (plus.google.com/+AegonNederland).

Producten

Bancaire producten, verzekeringen, hypotheken en pensioenoplossingen.



"Aegon is one of the world's leading providers of life insurance, pensions and asset management. We have operations in over 20 countries, including the USA where we're known as Transamerica."
Adres: AEGONplein 50, 2591 TV Den Haag
Telefoonnummer: +31883441234
Stad: The Hague
Route: AEGONplein 50
Postcode: 2591 TV



op zoek naar gerelateerd: aegon nederland hoofdkantoor, ceo aegon nederland, aegon wiki, aegon nederland jaarverslag, aegon nederland leeuwarden, aegon nederland annual report, my aegon, aegon leeuwarden parkeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aegon Aegon 0 meter Heb op 3 november aangesloten en had 14 dagen bedenktijd maar kan al meer dan 20 dage...
De Geldpoli De Geldpoli 856 meter Heel goed geholpen door Liesbeth. Samen hebben we het overzicht in mijn geldzaken ter...
FMO FMO 2 km Vertaald door Google Er is een enorm verschil tussen het hoofdkantoor van FMO en de r...
We Share Ventures We Share Ventures 2 km We Share is a new circular impact fund. Together with you, we accelerate local soluti...
Bitmymoney Bitmymoney 2 km Veilig en simpel crypto kopen, verkopen en opslaan
ASN Bank ASN Bank 3 km Zet zich vanaf 1960 met klanten in voor een duurzame samenleving. Vragen over je reke...
Bit Vibration Bit Vibration 3 km The Only "True To You" Cryptocurrency Investment Platform.
MyCreditscore.nl MyCreditscore.nl 3 km Dion heeft echt zijn best gedaan. Altijd goed bereikbaar, hulpzaam en kan zich goed i...
Bruuk. Bruuk. 3 km Hele fijne werkgever. Altijd op tijd met betalingen, geven goed en eerlijk loon en ho...
PayFix PayFix 4 km Wij als snelgroeiend bedrijf zijn zeer tevreden over de samenwerking met Payfix. Goed...
Kapitaal Op Maat Kapitaal Op Maat 6 km Dit is voor onze groep de 3e funding die wij via het platform van Kapitaal op Maat he...
Dekker Makelaars & Hypotheken Dekker Makelaars & Hypotheken 6 km Uw NVM Makelaars kantoor in Den Haag en Scheveningen
Valk Administratie Valk Administratie 6 km Top boekhouder! Dankzij de heer U. Sahin heb ik geen achterom kijken meer naar mijn a...
Agterberg Makelaardij Agterberg Makelaardij 7 km Een NEE / NEE sticker op de brievenbus is helaas niet afdoende om de ongevraagde recl...
Yavuz Administraties Yavuz Administraties 8 km Al een aantal jaren klant bij Yavuz Boekhouder en zeer tevreden! Betrouwbaar, klantvr...
VDB Hypotheken VDB Hypotheken 8 km Wij hebben een zorgeloos traject gehad vanaf de aankoop van een woning en de bijbehor...
Vast & Zeker b.v Vast & Zeker b.v 9 km Top, zeer professioneel en super vriendelijk! Kan niks anders zeggen.
Credox Finance & Tax Credox Finance & Tax 10 km Credox Finance & Tax is uw administratiekantoor gevestigd in Den Haag die uw financie...
Recensies
Heb op 3 november aangesloten en had 14 dagen bedenktijd maar kan al meer dan 20 dagen niemand bereiken. Tijd om deze oplichters naar de rechtbank te brengen!
Vandaag heeft Aegon een feestje, niet voor Aegon personeel alleen. Nee, de woonwijk mag mee genieten want er is behoorlijke geluidsoverlast.....Wij hebben gebeld met Aegon maar daar wordt weinig gehoor aangegeven...m.a.w. niet belangrijk want wij hebben een vergunning... Van een bedrijf van deze standing had ik eigenlijk beter verwacht. In ieder geval betere communicatie met de buurt !! Zeer grote onvoldoende !
Maak hier op het station Mariahoeve in Den Haag foto’s en video’s van treinen.
Ik zou willen dat er "minus" sterren mogelijk waren als review. Min 10 sterren of zo. De feiten spreken voor "zich" 20 jaar geleden een “beleggingspolis” afgesloten na 10 jaar was het ingelegde geld 40% minder waard na 20 jaar heeft de “beleggingspolis” minder dan 1% per jaar opgebracht de inkomsten kosten voor Aegon na 10 jaar waren al meer dan de opbrengsten voor de klant na 20 jaar. Het was al snel duidelijk dat dit bedrijf geen verstand had van “beleggen”. Echter, de voorwaarden lieten niet toe dat de “beleggingsverzekering” tussentijds werd opgeheven. De klant zit er nog jaren aan vast, tot aan het pensioen. Na afloop van de “beleggingsverzekering” kan het bedrag in één keer worden uitbetaald tegen 20% boete en na inhouding van inkomstenbelasting. Dat zou betekenen dat nog maar 28% van het ingelegde bedrag zou worden uitbetaald, een verlies voor de klant van 72%! Omdat dat geen reële optie is moet een ander “product” worden gekocht, uiteraard tegen kosten die ik dan weer moet betalen Over het dan maandelijks uit te keren bedrag wordt 15% belasting ingehouden. Over een periode van meer dan 20 jaar is het Aegon niet gelukt om een "rendement" voor de klant te maken: - Beleggingsverzekering ongeveer 1% per jaar gemiddeld over 20 jaar Inflatie ca 2.5% per jaar - Kosten over 20 jaar 22.6% van het totale bedrag - 15% belasting over het uit te betalen bedrag - Als het rendement voor de klant over de periode van 20 jaar wordt uitgerekend als IRR is het ruim negatief - Het rendement voor Aegon uitgedrukt in IRR is “oneindig”, aangezien er geen eigen geld in zit. . . Mijn persoonlijke visie : Het “resultaat” is te triest voor woorden. Ondanks dat Aegon zich voordoet als verzekerings en beleggings “expert”, blijkt uit de resultaten dat ze nul verstand hebben van beleggen. Dit is echter niet ongebruikelijk. Het blijkt dat 90% van de professionals niet kunnen beleggen Dalbar study De woeker polis commissie heeft zich indertijd hiervoor gebogen maar in mijn ogen zouden dit soort bedrijven niet mogen functioneren. Ik vind het teleurstellend dat de overheid hier geen afdoende rol in speelt om de burger bescherming te bieden tegen dit soort bedrijven. Educatie. Leer om te beleggen om zelf verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor je eigen geld. Meestal is een Vanguard index fund voldoende.
Tijdens het aansluiten van verzekering word zogenaamd alles gedekt. Zodra je iets wilt melden online na zoveel moeite en uploads en tekst. Word helemaal niks vergoed zelfs als je duidelijk bewijs hebt en alles netjes upload. Je krijgt gewoon een automatisch gegenereerde tekst die je aanvraag weigerd zonder enige logische verklaring. Heb jaren lang betaald voor niks! Tot nooit meer eagon!
Ik vind het zo spijtig om te moeten vernemen dat ik onbewust meebetaal aan de investering in steenkolen,omdat Aegon weigert om op langere termijn te denken en in duurzame energie te investeren. Ik ben verzekerd via Aegon en hoewel ik niets aan te merken heb op de dienstverlening, ben ik wel erg teleurgesteld over hun keuze die bijdraagt aan de opwarming en de vernieling van de aarde. Waarom niet bijdragen en investeren in het behoud van de aarde en van de klanten?
We hebben een tijdje te maken gehad met Aegon voor een hypotheek aanvraag. Belofte werden niet nagekomen Aanvragen werden afgekeurd, zonder terugkoppeling waarom. Klantenservice kon de status niet achterhalen van actuele aanvragen Men wilde niet direct bellen om toelichten te geven, moest allemaal via via.. Aegon laat weer zien dat ze een enorme machtspositie hebben en lekker anno 1991 blijven werken.
Sjongejonge, wat een geklungel bij AEGON. Duurt bijna 1,5 jaar voor begravenispolissen uitgekeerd worden en ook erg toevallig dat het overgemaakt is ná waarschuwing voor eventuele incassobureau. Aan de telefoon afspraken gemaakt om 2 weken later te horen krijgen dat dat niet waar is geweest. Je wordt voor leugenaar uitgemaakt dus. Wijze les; alle contacten via de mail laten lopen. Ook erg slordig; begrafenis polissen worden naar een totaal ander adres gestuurd. Gelukkig toch via via zonder hulp van AEGON bij ons gekomen, maar had ook zomaar kunnen zijn dat dat niet het geval was geweest. Slordig, erg slordig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid