facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aegolius

Aegolius

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Aegolius. Aegolius ontwikkelt opleidingsmateriaal en verzorgt daarnaast opleidingen. Bij het verzorgen van opleidingen staat effectief en efficiënt opleiden centraal.



"Wij zijn Aegolius: dé ICT-totaalopleider van Nederland. Wij geloven dat een gepersonaliseerde leeroplossing zorgt voor een optimale leerervaring en een hogere leeropbrengst. Door relevant te zijn en de inhoud in meerdere trainingsvormen aan te bieden wordt in minder tijd meer geleerd.Vanuit Leek Groningen werken we met een team van professionals aan de ontwikkeling van Integrated Learning materiaal dat meerdere trainingsvormen ondersteunt. Ook verzorgen we dagelijks in heel Nederland klassikale trainingen op het gebied van Office 2016, Office 2019 en Office 365.Benieuwd wat Aegolius voor jou kan betekenen? Kom gerust eens langs bij ons op de vestiging in Leek voor een kop koffie en een goed gesprek!"
Adres: Hoge Traan 22, 9351VV Leek
Telefoonnummer: +31 (0)594 72 60 00
Stad: Leek
Route: Hoge Traan 22
Postcode: 9351VV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LeerZorg LeerZorg 2 km "LeerZorg verzorgt scholing en training voor medewerkers in de zorg en voor heri...
De Scheperij De Scheperij 3 km Deze lokatie heeft alles wat een mens nodig heeft om je vrij en blij te voelen. Een h...
Gitaarpunt Gitaarpunt 3 km Gitaarles Leek en omgeving. voor iedereen die gewoon leuk gitaarles wil!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid