facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AED-Partner

AED-Partner

Info

Onze adresgegevens van ons kantoor in België:

Houtparklaan 5, bus 21
C-Mine Business-zone
3600 Genk
[email protected]
+32 (0)11 42 03 45

Geschiedenis

AED-Partner is de grootste merkonafhankelijke leverancier en service verlener in Nederland voor alle merken en types AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren). Hierdoor kan AED-Partner u een onafhankelijk en objectief advies geven over de aanschaf van een AED.

AED-Partner informeert en adviseert overheid, bedrijfsleven, vrijwilligers- organisaties en particulieren over het gebruik en aanschaf van de AED. AED-Partner is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Omdat een reanimatiepoging heel ingrijpend kan zijn, verlenen wij indien gewenst direct nazorg bij onze klanten, lezen de ECG gegevens uit en maken de AED weer klaar voor gebruik. AED-Partner is van mening dat de levensreddende AED voor iedereen beschikbaar moet zijn (Public Access to Defibrillation) en zullen er dan ook alles aan doen om dit in Nederland mogelijk te maken. Onze webshop: www.aedpartner.nl, voorlichtingsmaterialen, bijeenkomsten en productdemonstraties dragen bij aan deze implementatie.

AED-Partner ondersteunt de Nederlandse Hartstichting in de promotie van haar 6-minuten zones en heeft een samenwerkingsverband met Hart4All.



"AED-Partner is de grootste merkonafhankelijke leverancier en service verlener in Nederland voor alle merken en types AED’s Automatische Externe Defibrillatoren. Hierdoor kan AED-Partner u een onafhankelijk en objectief advies geven over de aanschaf van een AED.AED-Partner informeert en adviseert overheid, bedrijfsleven, vrijwilligers- organisaties en particulieren over het gebruik en de aanschaf van een AED. AED-Partner is ISO 9001:2008 en MVO gecertificeerd.Omdat een reanimatiepoging heel ingrijpend kan zijn, verlenen wij direct nazorg bij onze klanten, lezen de ECG Elektro Cardiogram gegevens uit en maken de AED weer klaar voor gebruik."
Adres: Ekkersrijt 4301, 5692 DJ Son en Breugel
Telefoonnummer: +31 (0) 499 72 54 21
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 4301
Postcode: 5692 DJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: AED voordelig, Controle AED, AED Solutions, AED batterij bestellen, Elektroden AED, AED apparaat kopen, AED pads, Telefoonnummer AED
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SWZzorg SWZzorg 1 km Mooie Stichting met medewerkers met t hart op de juiste plaats. Ik werk er geregeld ...
Villa De Kleine Heide Villa De Kleine Heide 2 km Het leven in Villa De Kleine Heide is erop gericht u een thuisgevoel te bezorgen. Het...
Dagvoorziening De SteenUijl- dagvoorziening voor mensen met dementie Dagvoorziening De SteenUijl- dagvoorziening ... 5 km Dagvoorziening voor mensen met dementie. Prachtig gelegen in een mooi stukje natuu...
Recensies
Een organisatie die doen wat ze zeggen! Betrouwbaar, snelle service.
Reanimatiehesje besteld van HartslagNu. Snelle en goede verzending. Er zat zelfs een gratis powerbank bij! Bedankt!
Fijn bedrijf! Komen afspraken altijd na.
Storing aan reanimatie pop die ik elders had gehaald snel en vakkundig opgelost, en dat nog na werktijd! Bedankt mannen, jullie hebben mij prima geholpen en ik hoefde mijn instructie gelukkig niet af te zeggen !
Bedankt voor de snelle service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid