facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AE Cars

AE Cars
"DUSA Amsterdam is sinds 1988 de specialist in het importeren en exporteren van Amerikaanse auto's uit het topsegment. Wij brachten als eerste een heel nieuw segment op de Nederlandse autowegen waarna er ons vele zijn gevolgd. DUSA Amsterdam is uitgegroeid tot de specialist met de grootste voorraad op het gebied van Amerikaanse auto's in heel Europa. Wij nodigen u dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan onze schitterende showroom in Amsterdam waar de grootste met zorg geselecteerde voorraad voor u klaar staat.onze slogan is dan ook: WALK IN, DRIVE OUT!"
Adres:
Telefoonnummer: 0628470882
Stad: Osdorp


Recensies
Ik heb zelf een Dodge Ram gekocht bij Dusa, En dit bevalt mij zeker goed. ook tevreden over de service. Ik kreeg zelfs een grote beurt op de kosten van Dusa omdat ik met mijn dodge naar de aardbevinggebied naar turkije was gereden. Ik weet wel waar ik mijn volgende dodge ga halen.. Bedankt Dusa.
wij zijn bij Dusa Amsterdam zo geweldig goed ontvangen en perfect geholpen met het uitzoeken van de juiste Dodge Ram mensen beter adres ga je niet vinden Bertus van Tricht
Afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt aan onze Dodge Ram. Ik ben vriendelijk geholpen door de receptionist. De auto stond volgens afspraak om 16:00 klaar met als cadeau een gratis safety kit. Dat is nog eens goede service in deze huidige tijd.
Vriendelijk personeel. Genoeg auto's te bekijken ongeveer 30 auto's. We konden rustig rondkijken. Auto's van binnen bekeken allemaal netjes. Was geen aanduiding wat het verschil was tussen de type ram dodge die op voorraad waren. We kregen onverwacht een proefrit aangeboden op een gegeven moment. Kregen goed duidelijk uitleg. Een aanrader.
Wat een top auto's verkopen ze daar en service is gewoon weg goed ook op afstand word je prima geholpen en Quint is een vriendelijke gastheer neemt de tijd.
Tsja, wat kan je zeggen over dit bedrijf? Wagens top, service top, probleemoplossend top, klantgerichtheid top. En daarom zijn we al 7 jaar trouwe klant.
Waanzinnige grote collectie aan auto's. De slogan Walk inn, Drive out! klopt hier helemaal. Ik heb op een zaterdag een auto gekocht en maandag einde dag kon ik er mee weg rijden. Bedankt team Dusa voor deze prachtige ervaring! Veel succes en goede zaken voor jullie gewenst in 2023.
Stond met een lege accu even verderop, ben door een medewerker naar de auto gereden waar ze de accu hebben gejumpstart. Kosteloos en bijzonder vriendelijke service uit eigen initiatief!
Gister mijn Dodge Ram opgehaald bij Dusa. We werden vriendelijk ontvangen, de auto werd geheel uitgelegd door een ervaren medewerker en de eigenaar kwam nog even een praatje maken over onze nieuwe aanwinst. Lekker persoonlijk bedrijf, korte lijnen en goede service. Is er iets niet duidelijk of wil je iets weten? bel ons dan zeiden ze. Kortom, alles top geregeld en een zeker een aanbeveling waard! Dank voor de prettige zaken!
6 jaar geleden een Ram 1500 gekocht bij Martijn en hopelijk binnenkort misschien weer een RAM. Zeer prettig "down to earth" bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid