facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocatenkantoor Sepers Juridisch Advies Turkije Hollanda'da Avukat

Advocatenkantoor Sepers Juridisch Advies Turkije Hollanda'da Avukat

Info

Advocatenkantoor Sepers is ruim 40 jaar actief in Brielle met een nevenvestiging in Turkije. Wij zijn gespecialiseerd in de relatie Nederland-Turkije.

Producten

Juridisch advies Turkije Nederland. Hollanda avukatlık büromuz, tüzel kişiliklerin kurulması, gayrimenkul alım satımları ile ilgili ön inceleme ve sözleşmelerin düzenlenmesi, her türlü ticari sözleşmenin hazırlanması, ticari ilişkilerde ihtilafların çözümü ve bunlara bağlı her türlü konu üzerinde çalışmalarını yürütmektedir. Türkçe’nin de bizim için bir sorun teşkil etmemesi Türk müvekkillerimizle daha kolay ve sağlıklı bir iletişim kurmamızı sağlamaktadır.



"Sepers c.s. geeft juridisch advies over Turkije - Nederland. Wij zijn volledig gespecialiseerd op het gebied van Turkije. Wij zijn opgericht toen Advocatenkantoor Sepers is opgeheven. Sepers s.c. is gevestigd in Brielle en heeft een nevenvestiging in Istanbul. Wij hebben zeker 30 jaar ervaring, zowel in Nederland als in Turkije.De adviespraktijk in Turkije richt zich in het bijzonder op het Nederlandse en Turkse bedrijfsleven: oprichten rechtspersonen, incasso, verhaal van verzekeringsclaims zijn kernpunten. Particulieren schakelen ons in bij erfrecht, aankoop onroerend goed en echtscheidingenDe Turkse taal wordt zowel verstaan, begrepen als gesproken.IN MEMORIAM mr. H.J. Sepers Rotterdam 11-05-1943 Brielle 27-06-2019"
Adres: Notaris L.P. v.d. Blinklaan 20, 3232EK Brielle
Telefoonnummer: +31181416177
ln.srepesrootnaknetacovda@ofni
Stad: Brielle
Route: Notaris L.P. v.d. Blinklaan 20
Postcode: 3232EK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Voor de tapu overdracht info ingewonnen bij Sepers, tijdens overdracht gebeld voor controle op juistheid. Meteen contact en goede antwoorden gekregen op al mijn vragen. Ben dik tevreden.
Gebeld met het kantoor omdat ik met wat jurridische vragen zat ....ik ben ontzettend vriendelijk telefonisch geholpen en alle vragen waren netjes duidelijk beantwoord. Nemen ook de tijd voor je verhaal Dank jullie wel
Fijne ervaring met Sepers. Snelle correcte antwoorden en hebben mij fantastisch geholpen. Ik raadt het bedrijf zeker aan. Bedankt voor de service.
Reeds jaren een betrouwbare en zeer deskundige zakenpartner voor ons die keer op keer klaar staat en ons voorziet van innovatieve en gedegen juridische invalshoeken en adviezen. Fijn dat er zowel in Turkije als in Nederland kantoren zijn.
Niet zo vreemd dat ze geen sterren hebben de oplichters. Niet mee in zee gaan, het wordt een zeperd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid