facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocatenkantoor Pieter Dorhout

Advocatenkantoor Pieter Dorhout

Geschiedenis

Overweegt u een echtscheiding? Op zo'n moeilijk moment moet u kunnen rekenen op een familierechtadvocaat die uw situatie begrijpt en meedenkt over uw toekomst, de kinderen en uw inkomens- en vermogenspositie. Wilt u weten of het bedrag aan alimentatie dat u betaalt of ontvangt nog wel in overeenstemming met de wettelijke maatstaven is? Komt uw ex-partner afspraken over de omgang niet na? Wilt u een paspoort aanvragen, de naam van uw kind laten wijzigen of wilt u verhuizen met de kinderen, maar geeft uw ex-partner geen toestemming? Klopt uw ouderschapsplan niet meer?

Dan is het verstandig om contact op te nemen met Advocatenkantoor Pieter Dorhout om uw mogelijkheden te bespreken. Pieter Dorhout zal samen met u proberen het geschil in onderling overleg met de wederpartij op te lossen en als dat niet lukt, zal hij het geschil voorleggen aan de rechter.

Pieter Dorhout heeft zich al meer dan 21 jaar gespecialiseerd in familierecht. Kernwoorden zijn:

kwaliteit door grote vakkennis,
vertrouwen,
enthousiaste inzet voor uw belang,
zo laag mogelijke kosten en
goede bereikbaarheid.
U kunt van hem vooraf duidelijkheid over de werkwijze en tarieven verwachten. Uw advocaat is persoonlijk bereikbaar voor vragen en deskundig juridisch advies.

Bij Advocatenkantoor Pieter Dorhout krijgt u geen beginnende advocaat tegen het tarief van een groot kantoor, maar een specialist en een persoonlijke aanpak tegen lage kosten, omdat er weinig overheadkosten zijn. Het eerste gesprek is gratis.



"Overweegt u een echtscheiding? Op zo'n moeilijk moment moet u kunnen rekenen op een familierechtadvocaat die uw situatie begrijpt en meedenkt over uw toekomst, de kinderen en uw inkomens- en vermogenspositie. Wilt u weten of het bedrag aan alimentatie dat u betaalt nog wel in overeenstemming is met de wettelijke maatstaven? Komt uw ex-partner afspraken over de omgang niet na? Wilt u de naam van uw kind laten wijzigen of wilt u verhuizen met de kinderen, maar geeft uw ex-partner geen toestemming? Neem dan contact op met Pieter Dorhout. Het eerste gesprek is gratis. Pieter Dorhout zal samen met u proberen het geschil in onderling overleg met de wederpartij op te lossen en als dat niet lukt, zal hij het geschil voorleggen aan de rechter."
Adres: Mosselaan 67, 1934RA Egmond aan den Hoef
Telefoonnummer: 085-0020809
Stad: Egmond aan den Hoef
Route: Mosselaan 67
Postcode: 1934RA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Een zeer fijne advocaat die veel ervaring heeft met het familierecht, het goed uitlegt en met je mee denkt. De kennismaking is vrijblijvend en mocht je een nieuwe zaak hebben neemt hij de tijd voor je. Advocaten kantoor is van een kleine setting met een persoonlijke aanpak waar twee advocaten werken. Voor een oplossing weet ik waar ik moet zijn. Ik raad advocatenkantoor Pieter Dorhout zeker aan!
Ik kwam terecht bij Pieter met moeilijk alimentatie geval na 8 jaar scheiding. Moeilijk, omdat scheiding convenant zeer slecht was geregeld door eerdere advocaat en zowel ex partner als ik zelf in Thailand woonachtig zijn. In mijn introductie brief schreef ik dan ook:"ik ben ten einde raad!" Pieter heeft de zaak voortvarend opgezet samen met Valerie. Hij is streng en vereist een hoop gedegen huiswerk naast zijn eigen grote inspanningen, maar dat alles resulteerde in een korte heldere rechtsgang waarbij het woord "winnen" uiteindelijk een understatement bleek te zijn. Pieter is echte familierecht specialist en ik kan iedereen die in een noodsituatie verkeert hem van harte als advokaat aanbevelen!!
Toen mijn huwelijk strande kreeg ik via een goeie vriendin Pieter als aanrader... Daar heb ik zeker geen spijt van gehad!! We gaan wat jaartjes terug maar in beide zaken echtscheiding en alimentatie is Pieter een ware steun, strijder en professional gebleken...! Hij geeft goed advies en ik heb mij altijd op mn gemak gevoeld. Op momenten dat ik het wilde laten zitten was hij doortastend en geruststellend en zeker in de rechtzaal was hij een top advocaat! Ik ben heel blij en dankbaar Pieter voor al je harde werk en steun! En waardeer ik alles wat je voor mij/ons hebt gedaan! Ook je assistente Mocht ik je ooit weer eens nodig hebben hoop t eigenlijk niet ; kom ik zeker weer bij je aankloppen... Het ga je goed!!
Als u op zoek bent naar een goede en eerlijke advocaat die jou aanhoort en begrijpt moet u bij Pieter zijn. Hij heeft me enorm geholpen en raad gegeven met mijn scheiding dat ook nog eens een scheiding was waarvan mijn ex in het buitenland woont en niet een jaren lange zaak daardoor werd, ik ben hem daar erg dankbaar voor. In mijn optiek is het een top advocaat. Pieter nogmaals bedankt
Pieter heeft mij enorm goed geholpen bij mijn echtscheiding. Ik was de wanhoop nabij, maar hij hield zijn hoofd koel en heeft me 24/7 gesteund. Hij weet heel veel, maar kan het best goed uitleggen zodat ik het zelfs snapte. Alles is goedgekomen. Ik raad hem echt aan.
Eindelijk gevonden waar ik recensie kan schrijven. Ik heb mr. Pieter gebeld voor advies en inzicht in mijn situatie. Ik kreeg meteen een vetrouwd gevoel. Hij is zeer profesioneel en laagdrempelig. . De onrust, onzekerheid en bezorgdheid zijn meteen gezakt. Dit zonder mij dingen aan te praten om een plezier te doen of valse hoop geven. Ik voelde me gehoord . Het was een nuttig, informatief en rustgevend gesprek. Ik dank mr. Pieter hiervoor. Zeker een aanrader.
Vervangende toestemming voor verhuizen met kind gekregen dankzij kennis en kunde van Pieter en Win Yi. Heel fijn contact gehad met beide. Begrepen de situatie goed en wisten precies de punten aan te halen en goed te onderbouwen die van belang waren.
Een goede advocaat! Ik kon goed met hem praten. Hij begreep al heel snel wat voor soort persoon mijn ex was. Het proces was een hele heftige periode in mijn leven en ik ben blij dat ik een sterk iemand naast mij had staan. Het duurde allemaal wel vreselijk lang. Eerst moesten we wachten op de tegen partij en de rechtbank deed ook heel erg lang over het vonnis. Van de mooie praatjes van mijn ex bleef weinig over.
Ervaren advocaat die mij gedurende het hele traject keer op keer gerust heeft gesteld. Weet precies welke punten naar voren gebracht moeten worden om alle eisen van de tegenpartij van tafel te laten vegen. Jammer dat ik hem niet eerder als advocaat had.
Pieter is een fijne advocaat, hij begreep waar ik in zat en ik voelde mij gesteund. En dat is heel fijn als je in een vechtscheiding zit en je hoofd al heel vol zit. Bedankt voor alles.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Advocatenkantoor Pieter Dorhout.

Egmond aan den hoef advocatenkantoor

openingstijden, locatie, vervoer. Mosselaan 67 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Advocatenkantoor Pieter Dorhout adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Advocatenkantoor Pieter Dorhout. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Advocatenkantoor Pieter Dorhout delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid