facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocatenkantoor Maliepaard

Info

Advocatenkantoor Maliepaard biedt juridische bijstand op het gebied van Personen- en Familierecht en Strafrecht en heeft ook een mediationpraktijk.

Adres: Middenburcht 136, 3452 MT Vleuten
Telefoonnummer: 0307551533
Stad: Vleuten
Route: Middenburcht 136
Postcode: 3452 MT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 14:30
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Recensies
Ik heb door mijn werk veel ervaring met advocaten en kan Rianne Maliepaard zeer aanbevelen. Ze heeft mij bij een intensief meerjarig traject uitstekend ondersteund op een persoonlijke en professionele wijze met precies de juiste hoeveelheid assertiviteit en druk op de zaak. En niet onbelangrijk, altijd tegen alleszins redelijke tarieven.
Rianne is betrokken, zet zich meer in als je mag verwachten. Ze heeft onze zoon super geholpen. Wij zijn meer dan tevreden over haar verrichte werkzaamheden!
Ik ben heel tevreden over de geboden diensten van Rianne. Rustig, vriendelijk en kordaat, zonder dat het vel je over de neus gehaald wordt. Toppertje!
Als een engel op mijn pad!! Zonder de hulp van Advocaat Maliepaard had ik niet geweten hoe te beginnen of eindigen. Heel erg bedankt dat ik op korte termijn bij u terecht kon en dat u mij kon ondersteunen gedurende het proces.
Geweldige advocaat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid