facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advocatenkantoor Hueting

Advocatenkantoor Hueting

Geschiedenis

Heeft u problemen met de baas of uw werknemer? Zit u in een scheiding? Of loopt u tegen problemen aan tijdens het opstellen van een contract? Dan kunt u de hulp van een advocaat goed gebruiken. Wij werken op een informele, betrokken, maar uiterst professionele wijze waarbij uw belang altijd voorop staat. Of het nu gaat om uw bedrijf, uw familie of uzelf tegen een normaal uurtarief en gevestigd in Rhoon en Rockanje staat Advocatenkantoor mr. H.M. Hueting u graag bij. Naast het juridisch bijstaan van MKB-ondernemers en particulieren werken wij ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro-deo).

Benieuwd op welk wijze wij u kunnen ondersteunen bij uw bezwaar, beroep of hoger beroep? Bekijk dan onze specialismen in de rechtsgebieden voor particulieren of voor ondernemers. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Adres: Dorpsdijk 60, 3161 KG Rhoon
Telefoonnummer: 0102232484
Stad: Rhoon
Route: Dorpsdijk 60
Postcode: 3161 KG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Advocatenkantoor Brielle, Heutink advocaten, Eh Advocatenkantoor
Recensies
Je kan altijd op hans en zijn collega's rekenen en hij haalde alles uit de kast
Zeer deskundig. Gratis advies gekregen. Helaas kon ik hier niet verder mee.
Weet uitstekend maatwerk te leveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid