facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Advies van AKA

Advies van AKA

Info

Persoonlijk advies voor Verzekeringen en Hypotheken



"Op zoek naar een verzekering welke aansluit bij jouw wensen? Dan ben je bij AKA op het juiste adres.Wij zijn tussenpersoon voor particulieren en zakelijke verzekeringen, hypotheken.Ook voor het aankopen van een woning of het laten taxeren van een woning kan je bij ons terecht."
Adres: J. Barneveldstraat 15, 3461 GA Linschoten, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0348-410302
Stad: Linschoten
Route: J. Barneveldstraat 15
Postcode: 3461 GA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dennis: Automotive Recruitment Dennis: Automotive Recruitment 322 meter Vertaald door Google Sla op deuren en ramen als je een ruil hebt. Geweldig jongens ge...
Bercon IT Oplossingen Bercon IT Oplossingen 432 meter Al sinds de oprichting in 1994 heeft Bercon IT Oplossingen voor haar klanten de volge...
Bomencheck Bomencheck 449 meter Deskundig bedrijf met uiterst nette werkmethode. Vakkundig op het gebied van controle...
Honda Brava Gedragstherapie  Activiteitencoach Trimmen Dagopvang vd hond Honda Brava Gedragstherapie Activiteitencoa... 576 meter Geen goede ervaring! Honden zitten kennels en hebben een klein plaatsje tot hun besch...
Recensies
Ondanks het feit dat het afwerken van een hypotheekaanvraag een korte gebeurtenis moet zijn is door Erik enorm veel werk verricht bij het verwerken van eindeloze series vragen van de betrokken bank. Ben blij dat ik het akkefietje niet zelf heb gedaan!
Erik heeft het oversluiten van onze hypotheek nu voor de 2e keer prima geregeld. Blij met de persoonlijke aanpak, heldere uitleg en nuchtere kijk op hypotheken. Ik beveel AKA zeker aan!
Super fijn en prettig geholpen door AKA bij het regelen van mijn hypotheek en verzekeringen. Erik is prettig in de omgang en geeft professioneel advies!
Wij zijn zeer accuraat en deskundig geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek door Erik Kaper. Niet alleen deskundig maar ook met een persoonlijke manier van benaderen. Openstaand voor onze ideeën en wensen.
Wij zijn voor onze verzekeringen met Aka in contact gekomen. Bij Aka vind je aardige mensen die netjes de tijd voor je nemen om aan de hand van jouw wensen naar het best passende verzekeringenpakket te zoeken.
AKA heeft mij geholpen met de beste verzekeringsoplossing voor mij en mijn bedrijf. De mensen van AKA zijn persoonlijk betrokken, zeer deskundig en no-nonsens. Het advies was echt op maat en snel geregeld. Een aanrader voor iedere ondernemer.
Al 2 keer bij Erik onze hypotheek geregeld. Hierbij altijd heel goed geholpen, erg duidelijke uitleg en altijd bereikbaar voor vragen en hulp!
Erik heeft voor ons een hypotheek geregeld. Hij is erg prettig in de omgang en had het geduld om ons alles rustig en soms ook meerdere keren uit te leggen. Dit deed hij op een begrijpelijke manier, want met sommige dingen heb je zelf nog nooit ervaring mee gehad. Hij hield ons goed op de hoogte van de te nemen stappen en wat de tijdsduur was van elke stap. Daarnaast was hij ook realistisch door niet alleen te kijken naar wat je maximaal kan lenen, maar vooral ook hoe je je levensstijl kan behouden en wat hier voor nodig is. Hierdoor kwamen we niet voor verrassingen te staan en was onze hypotheek snel en goed geregeld. Kortom Erik is een aanrader!
Erik bedankt weer voor de samenwerking zoals altijd. We zijn er weer zeer mee geholpen
AKA assurantiën, hét verzekeringskantoor in de regio met kennis van kunde op het gebied van verzekeren. Geen grote stroperige organisatie, maar door korte lijnen direct persoonlijk contact en altijd op zoek naar nieuwe verzekeringsvormen zoals recent weer Rietendak verzekeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid