facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AdvertentiePlanet

AdvertentiePlanet

Info

Slimmer verkopen met AdvertentiePlanet.nl - Dé tool voor online marktplaatsen
AdvertentiePlanet is een gebruiksvriendelijke multichannel tool voor webshophouders en marketeers.

Geschiedenis

Slimmer verkopen met AdvertentiePlanet.nl - Dé tool voor online marktplaatsen

Plaats, beheer, analyseer je producten en verkopen eenvoudig op alle marktplaatsen, shoppingsites en verkoopkanalen. AdvertentiePlanet is een gebruiksvriendelijke multichannel tool voor webshophouders en marketeers.

* Te koppelen met alle webshops
* Gratis set-up service
* Uitgebreide performance dashboards
* Gratis verkoopkanalen (o.a. Speurders, 2dehands)
* Betaalde verkoopkanalen (o.a. bol.com, Marktplaats.nl, eBay)
* Internationale verkoopkanalen (o.a. Amazon, Rakuten, 2dehands.be)


Klantenservice, contact of feedback?
AdvertentiePlanet.nl is binnen de kantoortijden telefonisch en per email bereikbaar:
Helpdesk: 088 4800 800 (lokaal tarief Nederland)
email: [email protected]



"Plaats, beheer en analyseer je producten en verkopen eenvoudig op alle marktplaatsen, shoppingsites en verkoopkanalen. AdvertentiePlanet is een gebruiksvriendelijke multichannel tool voor webshophouders en marketeers."

"Plaats, beheer en analyseer je producten en verkopen eenvoudig op alle marktplaatsen, shoppingsites en verkoopkanalen. AdvertentiePlanet is een gebruiksvriendelijke multichannel tool voor webshophouders en marketeers."
Adres: Herenstraat 29, 3621 AP Breukelen
Telefoonnummer: 0884800800
Stad: Breukelen
Route: Herenstraat 29
Postcode: 3621 AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Two Visions Two Visions 287 meter Digitaal bureau met slimme software. Wij ontwikkelen websites, webshops en softwareop...
InShoring-Pros InShoring-Pros 907 meter Het verschil: Technisch Coördinator, ons concept: InShoring
Recensies
Zéér slechte ervaring met Advertentieplanet. Het mislukte telkens om de koppeling te maken met de webshop en advertentieplanet. Vervolgens houden ze je klant door werkzaamheden uit te voeren waar je niet voor gekomen bent. Géén prettige ervaring. Contact was overigens wel prima, vandaar 2 sterren, telefonisch goed bereikbaar. Uiteindelijke doel was om alle advertenties via advertentieplanet te runnen wat gewoon compleet mislukte.
Het is een mooi systeem voor een goede prijs. Wat mensen zich moeten realiseren is dat ze zelf enigszins techsavvy moeten zijn om hun instellingen en dergelijke goed te zetten. Ook ligt het een beetje aan je shop en je content of iets goed wil werken of niet. Wil je doorplaatsen op bepaalde channels die verplicht de artikel/EAN code vereist maar heb je die niet ingevuld dan gaat dat niet werken. Onderstaande berichten verbazen mij niet, je moet wel weten waar je mee bezig ben en huur een professional in als je er niet uitkomt of je shop niet of deels voldoet aan de minimale richtlijnen. Het systeem zelf is goed, ik heb er meerdere shops in draaien.
We werken nu enkele maanden met Advertentieplanet en het werkt super. Enige technische kennis is wel vereist om er goed mee te kunnen werken. De support vanuit Advertentieplanet is erg goed, ontvang vaak snel reactie op vragen die ik heb.
Wij zijn een samenwerking aangegaan met dit bedrijf. Helaas na een week nog gee verbeteringen dus een review geplaatst dat het niet verliep zoals wij hadden verwacht. Nu worden wij weg gestuurd bij het bedrijf omdat wij onze review niet willen weghalen aangezien er na 1 maand nog geen verbeteringen zijn.... PAS DUS OP VOOR JE HIERAAN BEGINT!
Ik ben zeer tevreden over AdvertentiePlanet, vooral over Mohammed, hoe adequaat hij reageert op vragen van mij, m.b.t. hoe en wat te verbeteren voor mijn presentatie van mijn huizen. Zowel snel antwoord, als ook antwoorden waar ik verder mee kan! Ga zo door!
Ik ben nu bijna een jaar werkzaam met Advertentieplanet i.c.m. een Mijnwebwinkel online winkel en het werkt super! Mijn omzet neemt steeds meer toe en de hulp bij problemen is snel en adequaat. Aanrader!
Het systeem werkt goed, de klantenservice is helemaal super. Erg fijn met Advertentieplanet samengewerkt! Shout out naar Mohamed!
Wij zijn nu 1 vol jaar klant van advertentieplanet en zijn super tevreden over de wijze van hulp , het uitvoeren , het kontact en begeleiding van het team en bedrijf advertentie planet.nl
Uitstekend geholpen door Mohamed heeft meer uitgezocht dan gevraagd en kwam met concrete oplossingen, heel erg bedankt. Ga zo door advertentoiplanet
Slechte service, je betaald voor niks. Je moet zelf overal achteraan gaan. Ze beloven van alles tot je betaald hebt. Na betalen kunnen ze niks waarmaken. GEEN AANRADER
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid