facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adventuredome

Adventuredome

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Adventuredome! De snelste weg naar onze acties en activiteiten.

Geschiedenis

Een bezoek aan Adventuredome staat garant voor heel veel speelplezier. En het weer? Dat is nooit een spelbreker. Adventuredome biedt in- en outdoor vermaak van avontuurlijke klimtoestellen tot lasergame, een escape room en glow in the dark minigolf. Voor de lekkere trek ben je hier op de goede plek. Onze koks verstaan de kunst van het koken voor jong en oud. Waar? In Hellevoetsluis, op twintig minuten rijden van Rotterdam.
Adventuredome is een unieke locatie voor familiefeesten, jubilea, team- en bedrijfsuitjes of zakelijke evenementen. Wij beschikken over een ruime zaal die geschikt is voor groepen van 8 tot en met 200 personen.

Adres: Parkweg 2, 3221 LV Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 088 - 070 81 58
Stad: Hellevoetsluis
Route: Parkweg 2
Postcode: 3221 LV


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 13:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 20:00
Zondag: 11:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Activiteiten Hellevoetsluis, Monkey Town, Taste and More Hellevoetsluis, Adventuredome EuroParcs, Hellevoetsluis kinderactiviteiten, Hellevoetsluis Toerisme, Parkweg 2 3221 LV Hellevoetsluis, Speeltuin Hellevoetsluis
Recensies
Redelijk groot plek voor kinderen tot 10 jaar om je lekker te ontspannen. Ouders kunnen lekker kijken en iets drinken en eten. Vandaag hier om Sinterklaas feest te vieren met echte zwarte pieten, geen roetveegpieten. Redelijke prijzen op de menukaart. Naar mijn inziens weinig zitplaatsen.
Slecht speelhuis weinig speelgoed.1€ betalen voor trampoline.nooit meer.
Kinderen hebben zich vermaakt 7 +4 jaar, maar folder was mooier dan werkelijkheid. De blacklight midgetgolf was leuk maar weinig banen voor forse prijs.
Leuk voor de kleine kids om te spelen kunnen zich zowel binnen als buiten prima vermaken
Vandaag onverwacht even naar Adventuredome geweest; wat is dat leuk geworden zeg! Zowel voor grote als voor wat kleinere kinderen is er genoeg te doen. Alleen voor de allerkleinsten tot 1 a 1,5 jaar is het mss nog niet zo geschikt, maar voor de rest: top!
Heeeel warm binnen!!! En de entree prijs is beetje pittig, verder heel netjes!!!
Kleiner dan verwacht maar de kinderen hadden het er prima naar de zin
Dit was zo schoon, het leek wel nieuw. Goede service en geen panisch covid gehannes.
Was wel goed !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid