facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADV-automotive

ADV-automotive

Info

ADV-automotive

Geschiedenis

ADV-automotive is gespecialiseerd in BMW automobielen voor BMW liefhebbers.
Naast recentere modellen voor dagelijks gebruik, ligt het accent op modellen uit de jaren '70, '80 en '90 welke bewezen hebben bijzondere aandacht van de echte liefhebbers te genieten.
Ook leveren wij onderdelen voor deze modellen welke doorgaans uit oude dealervoorraden komen.
Op onze website vindt u alle voorradige BMW automobielen en onderdelen vermeld.

Adres: Handelskade 31, 1723MZ Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: +31 (0)226 341817
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Handelskade 31
Postcode: 1723MZ



op zoek naar gerelateerd: Garage Noord-Scharwoude, Adv garage, BMW Noord Holland, Mercedes Noord-Scharwoude, MINI specialist noord holland, Bmw occasions Heerhugowaard, Smit Auto's, Autogarage Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Okaasie.nl Okaasie.nl 117 meter Ik word al jaren super geholpen bij Okaasie. Snelle service voor een eerlijke prijs. ...
Recensies
Volgens hun website webshop zijn producten nieuw. Zelfs nog een keer gevraagd via mail en bevestigd dat ze nieuw zijn. Thuis uitgepakt, vol met gebbruikerssporen en viezigheid. Dit zal dan door lange opslag zijn, antwoord terug gemaild. Daarna nooit meer wat van gehoord. Ps sommigen oude voorraad en gebruikte producten van hun zijn de prijzen hoger dan dealer en nieuwe prijzen. Kijk dus goed uit!
Ik heb een mooie E34 BMW gekocht bij ADV. Ik kreeg een heel goed gevoel bij dit bedrijf. De kennis van BMW is zeer ruim aanwezig en de prijzen zijn zeer redelijk. Ik ben zelf ook garagehouder en weet dus echt wel hoe het kan werken in die handel. Dit bedrijf is de uitzondering op de regel dat die handel meestal als onbetrouwbaar word gekenmerkt. Echt een aanrader!
Prachtige bmw e46 uit 99 gekocht bij deze beste man. Nog steeds super blij mee! Opmerkelijk is ook zijn kantoor, je merkt gelijk dat je te maken hebt met een man die oog voor detail heeft. Ook heel vriendelijk geholpen door deze meneer.
Vorige week een BMW 1 serie aangeschaft. Ik heb veel BMW's gekocht zowel particulier als bij de dealer. Maar deze prijs/kwaliteit verhouding is subliem. De eigenaar heeft oog voor detail en dat merk je al als je in de zaak staat. Na de proefrit eigenlijk niks op te merken de auto zag er fantastich uit en reed uitmuntend. Ik raad deze garage met passie voor auto's zeker aan!
Geweldige vriendelijke en kundige eigenaar en BMW liefhebber, we zijn altijd fijn en goed geholpen, eerlijke mooie auto's voor een ook eerlijke prijs. ik beveel Karel aan bij elke BMW rijder.
118 aangeschaft die al snel problemen gaf. Werd gewoon aan mijn lot over gelaten, met antwoord, " repareren doe ik niet verkoop alleen maar", heel fijn voor een auto van 4850 euro. De auto van ellende maar verkocht...
Knappe bmw gekocht goeie prijs en man heeft verstand van zaken
Onderdelen gekocht voor mijn E30 via adv-webshop.nl. Prima kwaliteit, goede prijs en snel geleverd!
Fiat Panda bij deze garage aangeschaft. Betrouwbaar en heldere communicatie. Bedankt!
Een prettig bedrijf waar alles goed gaat conform afspraak en service & kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid