facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADT Computers

ADT Computers

Info

Computershop in Leersum met o.a. verkoop van computers, laptops, monitoren en smartphones. Ook voor al uw reparaties kunt u bij ons terecht!

Adres: Rijksstraatweg 133, 3956 CL Leersum
Telefoonnummer: 0343-755404
Stad: Leersum
Route: Rijksstraatweg 133
Postcode: 3956 CL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Computerzaak Leersum, Expert Leersum, Elektronica winkel Wijk bij Duurstede, Expert Wijk bij Duurstede, Rijksstraatweg 133 Leersum
Recensies
Uitstekende service voor support & reparatie en toen mijn laptop vervangen moest worden hebben ze supersnel en voor een scherpe prijs een geweldig nieuw exemplaar gereed gemaakt met volledige Windows, MS Office en Virus scanner.
Héél goed bedrijf, helpen graag, aardige medewerkers, reparaties snel klaar en hebben van alles voor de computer. Hoop dat het nooit failliet gaat :D
Hele fijne zaak! Al meerdere keren geweest en altijd goed geholpen. Laatst was bij mijn zoontje de plug van zijn koptelefoon achter gebleven in zijn tablet. Ze hebben het op 101 manieren geprobeerd, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt. Zo fijn al die moeite die ze erin steken! Mijn zoontje was mega blij!
Goede producten, goede no-nonsence service. Ben zelf een electrotechnisch en Informatica ingenieur ir dus ik weet waar ik over praat. De kabels, die ik heb gekocht, nagemeten, en ze waren prima. Ik gebruik een 10 gb internet binnen het huis, en goede kabels zijn dan echt belangrijk.
Top winkel, medewerker Carlos heeft mij zeer goed geholpen. Ik kom hier al jaren sinds de nieuwe eigenaar. Zeer goed en erkend bedrijf met echte vakmensen in dienst. Aanrader!
Op zoek naar een goede laptop uitgekomen bij ADC Leersum. Voor de prijs van een consumenten PC een professionele refurbisched laptop gekocht. Niet alleen bij de aankoop enorm goed, vriendelijk en geduldig geholpen door Dimitri. Ook bij het installeren nam hij alle tijd om te helpen en niet te beroerd om het eventueel nog een keer uit te leggen aan deze digibeet. Bij de aankoop is iedere verkoper vriendelijk en geduldig maar Dimitri neem ook als je later terugkomt met vragen de tijd en moeite om dingen te verduidelijken of te helpen bij het oplossen. Kortom zeker aan te bevelen als je iets nodig hebt op het gebied van de digitale wereld. Bedank Dimitri, wij kunnen weer verder. PG
Zeer klant vriendelijk, denkt mee met alles, heeft voor alles een oplossing, helpt meteen en gelijk, iets niet in huis volgende dag wel in huis. Gewoon een perfecte zaak
Erg tevreden over deze zaak. Voor verschillende gezinsleden een refurbished laptop of pc gekocht. Prima prijs, erg klantvriendelijk, alles netjes voor je klaargemaakt, tegen laag prijsje een nieuwe en snelle grafische kaart erin, goede service, goede garantie, gezellige sfeer in de winkel en erg ruime openingstijden. Bij een refurbished kan er natuurlijk een mankementje opduiken. Een keer een accu die te snel leeg liep - werd zonder pardon vervangen door een nieuwe. En ook een keer een haperende beeldschermschakelaar - even langsbrengen en het werd snel verholpen. Onderstaande rare 1-ster beoordelingen lijken mij gevallen van laster / haatmail. Verdienen deze heren zeker niet!
Vorig jaar mei bracht ik mijn kapotte mobiel naar de eigenaar van de winkel. Het mobiel laadde niet meer op. De eigenaar heeft mijn mobiel gelast en daarna laadde hij weer op. Hij zou vervolgens de gegevens/ foto's overzetten op een usb-stick. Ik heb steeds navraag gedaan en men was er al die maanden nog steeds mee bezig. Nu hoorde ik vandaag dat de eigenaar mijn Huawei goudkleurige mobiel is kwijtgeraakt. Ik baal enorm. Een jaar verder en ik ben zeer teleurgesteld.
Zeer uitgebreide hulp. Kwam binnen met het idee een nieuwe harde schijf te moeten kopen voor mijn server, dacht namelijk dat deze kapot was. In de winkel hebben zij deze even voor mij getest en bleek niks mee aan de hand te zijn. Er is mij gevraagd of ik terug wilde komen met de server zodat we er samen even naar konden kijken wat het probleem was. Wat mij in 3 dagen nog niet gelukt was, hebben deze jongens voor elkaar gekregen dat diezelfde dag mijn server weer perfect werkte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid