facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AdsWizards

AdsWizards

Info

Online marketing partner voor Noord Nederland



"Online marketing bureau uit Groningen gespecialiseerd in zoekmachine adverteren, display advertising, Google Shopping en het adverteren op YouTube.Wij zijn dus actief op het meest populaire platform voor Search Engine Advertising SEA, namelijk Google.Daarnaast voeren wij ook regelmatig campagnes voor het adverteren op Facebook, het adverteren op Instagram en het adverteren op LinkedIn.Remarketing of retargeting campagnes voeren wij zowel binnen Google en Instagram/Facebook.Ook maken wij professionele video's en doen er de marketing voor in het kader van video marketing."
Adres:
Telefoonnummer: +31 50 204 2030
Stad: Bedum


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multipromo Multipromo 2 km Top Super bedrijf en vakmanschap Ik ben helemaal blij met mijn belettering..
Recensies
Gisteren leuke en leerzame workshop 'SEO-optimalisatie' gehad. De ontvangen checklist is reuze handig! Bedankt en tot de volgende workshop, Albert.
Afgelopen week een interessante workshop gevolgd over SEO optimalisatie! Veel nieuwe dingen geleerd van Albert, die overigens erg deskundig is op dit gebied.
Uitgebreid verslag van Adwords en Analytics. Duidelijke stappenplan en zeker geen blah, blah. Een betrouwbare partner, waarmee je je eigen bedrijf in "the picture" plaatst. Aanrader !!
Duidelijke informatie gehad over het verbeteren van de website van agilehubnoord.nl om beter gevonden te worden. We gaan elkaar vaker zien!
Workshop SEO gevolgd. Erg interessant en aan de hand van een checklist meerdere relevante punten behandeld.
Interessante workshop over SEO gevolgd, zeker aan te raden!
Goede presentatie duidelijke informatie. De informatie was nuttig en ik ga op deze manier de website aanpassen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid