facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADRIATIC

ADRIATIC

Info

Gasterie & Restaurant

Geschiedenis

In een ongedwongen sfeer van gastvrijheid en spontaniteit serveren wij diverse klassieke en moderne gerechten. Een betere plek voor een goed gesprek en een bescheiden hapje en drankje of juist een uitgebreid diner kan een mens zich bijna niet wensen. We kiezen bewust voor kwaliteit, betaalbaarheid, spontaniteit en laagdrempeligheid. Wij serveren gerechten uitsluitend gemaakt van verse ingrediënten en zoveel mogelijk biologisch groente en vlees ( op dit moment alleen rundvlees). Voor wat betreft vis, serveren wij alleen verse duurzame vis. Lekker eten wil je ook proeven. Wij serveren daarom geen hapjes om naar te kijken, in porties die nauwelijks voldoende zijn om door te proeven, maar een maaltijd die zeker voldoende is. Wij houden wel rekening met eventuele voorgerechten en desserts. Ze zijn daarom ook een aanvulling op een door u gekozen hoofdgerecht. Wij staan voor smaak, niet voor ingewikkeld.
Wij wensen u een fijne tijd en een smakelijk eten in ons restaurant.



"DinerZakelijk dinerLekker eten VeendamUit eten"
Adres: Molenstreek 3, 9641HA Veendam, 9641HA Veendam
Telefoonnummer: 0031598627199
Stad: Veendam
Route: Molenstreek 3, 9641HA Veendam
Postcode: 9641HA



op zoek naar gerelateerd: ANNA Veendam, Restaurant ANNA, Eten afhalen Veendam, Restaurant Winschoten, Restaurant Veendam, Tapas Veendam, Pizzeria Veendam, Restaurant Veendam station
Recensies
Voor de tweede keer geweest en hebben wederom heerlijk gegeten. Keuze uit veel verse gerechten, mals vlees en goede bediening. Restaurant is lekker ruim ingericht en niet te groot.
Vriendelijk personeel, Heelijk gegeten vlees was goed bereid. Voorgerecht was heerlijk en het nagerecht de sober ook, hier wel wat langer op moeten wachten Ennigge minpuntje, dat we er om 18:30 waren en het gerecht de stoof al op was Maar we komen zeker vaker terug! Aanrader
Heerlijk gegeten. Als voorgerecht de proeverij gehad deze was goed. Zelf als hoofdgerecht de Baron gehad. Heerlijk mals vlees. Mijn man had de Connemara, lamsvlees. Top gegaard. Aanrader!Eten: 5/5
Wij waren met drie personen. Het voorgerecht proeverij was heerlijk en ook echt voor 3 personen. Het Grand dessert dat vanaf twee personen besteld kan worden is ook echt gespitst op twee personen. Voor drie personen werd een onderdeel van het dessert domweg in drieën gesneden anders voor twee en naar ons idee lag er slechts één desert echt voor drie personen op de schaal en voor 9,00 euro per persoon was dit een teleurstelling. Het hoofdgerecht daarentegen was weer prima, alleen jammer dat voor de mayonaise bij de frieten je kent dat wel zo'n klein bakje 1,95 in rekening wordt gebracht. Al met al toch echt wel lekker gegeten, heerlijk in het zonnetje buiten gezeten maar over terugkomen moeten we nog even nadenken.
WAT. EEN. FEEST! Echt heerlijk gegeten hier! Het voorgerecht de pruiverij is echt een aanrader!! Echt zo onwijs lekker, de kaasjes zijn heel lekker, de zelfgemaakte tapenade, de gamba’s met champignons en de olijven zijn lekker, het stokbrood is zoooo lekker luchtig! En dat icm de zelfgemaakte kruidenboter.. niet normaal! Als hoofdgerecht is de Avignon echt een aanrader, onwijs mals vlees wat heel lekker wordt gebakken met een randje peper voor de extra pit, icm de roomsaus is dit echt een fantastische combinatie. De eigenaresse Anna is wel grappig, ze oogt streng maar je ziet dat ze passie heeft voor haar zaak. ‘We zijn geen pizzeria waarbij je alles er af of bij kan doen’ zei ze en dat is ook helemaal niet nodig, de gerechten zijn op zichzelf top! De toetjes zijn ook lekker ik ben niet zo van de toetjes dus vandaar mijn uitbundige review over voorgaande gangen zéker een aanrader voor een avondje heerlijk eten!
Echt voortreffelijk gegeten. Vooraf de proeverij van voorafjes. Met als hoofdgerecht. Haasje van het Lam. Geweldig! Heerlijk, rose super mals lamsvlees. Meerdere stukken en de saus apart. Samen met diverse gegrilde groenten op het bord. Het toetje hadden we ook weer een samenstelling van meerdere toetjes. Daarbij kregen we alleen een lepel, maar een extra vorkje maakte het eten wat gemakkelijker. Zonder een vinger te hoeven gebruiken. Een aanrader. Hier komen we zeker terug!
Eten was goed, overzichtelijke kaart, hebben lekker gegeten. Wel duurt het allemaal heel erg lang, te lang. Het uitserveren van de gerechten duurt lang, maar vooral het ophalen van de borden. Personeel loopt wel vaak langs, maar lijkt niet op te pikken dat je al lang en breed bent uitgegeten. Dat maakt de ervaring helaas wel minder sterren.
Wederom fantastisch gegeten. De sfeer is retro/modern gezellig en de ober van dienst heeft ons een heerlijke rode wijn aangeraden. Vooraf de proeverij, verschillende voorgerechtjes: een echte must-have! Als hoofdgerecht had ik de j’adore, tournedos met gebakken champignons en huis gemaakt jus. Mijn vrouw had de Avignon, dezelfde tournedos maar dan met peper saus. Om je vingers bij af te likken! Helaas geen dessert genomen. Wij komen snel weer! Een tip: laat alstublieft de menukaart door uw drukker controleren op spelfouten. Een restaurant met deze kwaliteit verdiend het niet om zoveel fouten te moeten presenteren. Een letterlijk vergeten, a fin. Maar dit weerspiegeld niet het niveau van het restaurant!
Top restaurant, en zeer vriendelijk personeel Een aanrader Eten: 5/5
Heerlijk gegeten en uitermate vriendelijke en bekwame bediening. Vooraf de “Aqui Pruiverij” gehad, die gevarieerde gerechtjes omvat. Pluim voor de ober dat die keurig uitlegt wat erop zit! Hoofdgerechten zijn mooie porties en worden geserveerd met ruime variëteit aan groenten! De ambiance is zeer gemoedelijk en sfeervol. Absoluut het beste restaurant van Veendam en DE aanrader voor anderen. Dit restaurant moet je bezocht hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid