facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adriaanse interieur

Adriaanse interieur

Info

adriaanse interieur maakt tafels op maat Levering en leggen van houten vloeren

Geschiedenis

Ook voor het opschuren van een bestaande houten vloer

OPENINGSTIJDEN :
MAANDAG EN DINSDAG GESLOTEN
WOENSDAG T/M VRIJDAG 11.00 -18.00 UUR
ZATERDAG 11.00 - 17.00 UUR

Adres: Lagedijk 47 A+B, 1544 BC Zaandijk
Telefoonnummer: 075-6703113
Stad: Zaandijk
Route: Lagedijk 47 A+B
Postcode: 1544 BC



op zoek naar gerelateerd: Visgraattafels, Natuurlampen, Lampian, Visgraat tafelblad op maat
Recensies
Op zoek naar mooie tafels voor onze vergaderruimtes kwamen we uit bij Adriaanse Interieur. Vakkundig, snel, vriendelijk - en ook nog eens betaalbaar - met deze tafels hebben we een representatieve en moderne uitstraling. Absolute aanrader als je op zoek bent naar een mooie tafel waar iedereen iets van vindt en vooral positief.
Alle lof voor deze vakmensen! Hebben een eettafel op maat laten maken en zijn meer dan blij met het eindresultaat. De keuze is ruim, waardoor je je eigen draai aan het eindproduct kan geven. Ook de communicatie vonden we erg prettig verlopen. Tijdens het maakproces kregen we appjes of we het eens waren met de keuzes die ze hadden gemaakt. Ook de levering verliep soepel. Nogmaals dank voor de goede hulp en de prachtige tafel!
Ik heb een tafel op maat laten maken waar ik heel enthousiast over ben. Ik mocht tijdens het maken zelf een keuze maken uit de te gebruiken planken, de hoogte , lengte en kleur. En dat alles voor een heel vriendelijke prijs. Wat een topbedrijf. Ik beveel het iedereen aan!
Leuke winkels met allerhande items voor je interieur. Je kan een tafel volgens je eigen idee laten maken en het advies is perfect!
Ambachtelijk gemaakte meubelen die ook op maat kunnen worden gemaakt! Carla en Hans zijn super personeel en helpen je met liefde!
Top plek, met o.a. mooie handgemaakte visgraat tafels, unieke lampen en accessoires
Heel erg blij echt hele mooie tafels en niet duur
Aardige mensen. Leuke en mooie spullen te koop
Vertaald door Google Prachtige kunstwerken en zeer vriendelijk personeel. Ze gebruiken gerecycled hout voor veel van wat we zagen. Als je van antiek houdt, is dit een geweldige stop onderweg Origineel Gorgeous works of art and very friendly staff. They use recycled wood for a lot of what we saw. If you're into antiques, this is a great stop along the way
Vertaald door Google Mooie en bijzondere items. De eigenaren zijn erg aardig en erg vriendelijk. Ze verkopen voornamelijk tafels, maar ook eigenzinnige lampen en andere spulletjes Origineel Beautiful and unusual items. The owners are very nice and very friendly. They sell tables mainly but also quirky lamps and other bits and pieces
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid