facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adriaanse Autoverhuur

Adriaanse Autoverhuur

Info

Adriaanse Autoverhuur is een van de grootste autoverhuurders van Eindhoven | www.adriaanseautoverhuur.nl

Geschiedenis

Adriaanse Autoverhuur is een van de grootste autoverhuurders van Eindhoven. Met auto's variërend van een kleine personenauto tot een grote vrachtwagen, hebben wij altijd wel een auto die voldoet aan uw behoefte.



"Adriaanse Autoverhuur is de grootste autoverhuurder van Eindhoven. Bij ons staat service en kwaliteit voorop. Zo zijn we van maandag t/m donderdag geopend van 6.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 6.00 uur tot 21.00 uur. Zelfs op zondag zijn we open, van 8.00 uur tot 9.00 uur."
Adres: Meerenakkerplein 55, 5652BJ Eindhoven
Telefoonnummer: 0402513859
Stad: Eindhoven
Route: Meerenakkerplein 55
Postcode: 5652BJ


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 21:00
Dinsdag: 06:00 - 21:00
Woensdag: 06:00 - 21:00
Donderdag: 06:00 - 21:00
Vrijdag: 06:00 - 21:00
Zaterdag: 06:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 09:00


op zoek naar gerelateerd: Auto huren Eindhoven Airport, Adriaanse Autoverhuur kortingscode, Adriaanse Autoverhuur borg, 9 persoons bus huren Eindhoven, Europcar Eindhoven, Autohopper Eindhoven, Gala auto huren Eindhoven, Auto huren Eindhoven zonder creditcard
Recensies
Ik kwam op zaterdag om een aanhanger te huren. Ik had niks gereserveerd dus er waren alleen nog aanhangers met huif beschikbaar. Samen met de medewerker de papieren ingevuld en ondertussen een beetje ouderwets kunnen 'ouwehoeren' met de medewerker. De aanhanger zelf was van top kwaliteit. Een klein aandachtspuntje was dat het linker remlicht net niet helemaal optimaal werkte, maar dit was verwaarloosbaar. Na terugkomst de aanhanger zonder problemen kunnen terugbrengen. Nog een beetje kunnen dollen of ik de aanhanger had gesloopt. Gelijk mijn borg teruggepint gekregen en ik kon weer door. Kortom: Vriendelijke mensen en top kwaliteit spullen!
Wegens de verhuizing van de atelier van mijn vriendin had ik op zeer korte termijn een busje nodig. Ik kwam binnen bij Adriaanse met de benodigde papieren en ik kon meteen geholpen worden. Alles werd geregeld, de borg 500 euro werd betaald en ondertussen was er een gezellig praatje met de medewerker. Toevallig ook iemand die zich bezig houd met kunst : De bus was super! Gloednieuw, reed heerlijk en rook nog alsof die uit de fabriek kwam gereden. Het afzetten van de bus was ook zo gepiept, Hek losmaken met een druppel, doorrijden naar achter en zo ver mogelijk rechts-achter parkeren. De dag na het huren kreeg ik in de ochtend een mail met een prijsspecificatie wat het heeft gekost en er werd alleen 15 euro aan brandstof in rekening gebracht, de rest was daarvoor al bekend voor het tekenen. Het resterende bedrag 392,36 wordt dan binnen 5 werkdagen teruggestort op mijn rekening. Het enige feedbackpunt wat mij opviel was dat alles exclusief BTW is. Hierdoor was ik 2 tientjes duurder uit maar dat is prima. Ik had waarschijnlijk zelf beter moeten lezen. Kortom, goede ervaring!
Keurig nette bus gehuurd. Erg fijn dat ze al vroeg open gaan en laat sluiten. Reserveren is verstandig als je zeker wil zijn dat je je klus kunt klaren. Houd wel rekening met de btw. Genoemde bedragen op de website zijn zonder btw.
Communicatie loopt soepel en snel via mail en sms. Ophalen en inleveren auto gaat net zo soepel. Slim, dat de borg al van te voren betaald kan worden.
In het pak gedaan.. We hebben bus gehuurd en kleine schade gereden. Netjes zelf gemeld en waren ze blij mee want zelf niet gezien. Na enkele dagen werd er gemeld dat er een rekening klaar stond van € 1000 want ze hadden de schade al getaxeerd en laten maken. Hadden schijnbaar geen behoefte om ons vooraf te informeren of te overleggen wat de opties waren. Bleek 1 optie te zijn; een door hun gekozen gerenommeerd bedrijf zonder werkende website en factuur op een bierviltje en ja de communicatie had mss beter gekund. Op de vraag waarom de andere krassen die er van te voren al op zaten niet zijn gemaakt kwam geen duidelijk antwoord. Dus in dit geval duurde eerlijkheid het kortst en de manier waarop je hier als klant aan alle kanten werd voorbij gefietst geeft een hele nare nasmaak. En ja, de schade is door ons veroorzaakt maar de manier waarop dit is afgehandeld is ronduit dramatisch. Reactie op onderstaand: Houd het bij jullie excuses en kom vooral niet aan met het feit dat de "lagere" kosten in ons voordeel waren.
Goed en betrouwbaar bedrijf als ik iets nodig heb regel ik dit altijd bij Adriaanse
Motor startte niet meer op gegeven moment wat bleek accu is leeg/kapot terwijl niks van verlichting aan had gestaan. Daarna geïrriteerde medewerker aan de telefoon die bier aan het drinken was en niet wilde komen. Dus we moesten maar de ANWB bellen op onze eigen kosten die kwam niet want het is zakelijk en hun verantwoordelijkheid. Na opnieuw te hebben gebeld kon het opeens wel met toch nog een dreigement dat we moesten betalen daarvoor. Bedrijf niet aan te raden op het moment dat problemen zich voordoen.
Nette auto's Vriendelijk en service gericht personeel
Wat een geweldige service! Werden zaterdagochtend 11/12 onaangenaam verrast dat een ander bedrijf zie een andere review niet de beloofde en gereserveerde auto had klaar staan. Een telefoontje naar Adriaanse en die hadden voor ons binnen 30 minuten een zeer mooie Mercedes bakwagen klaar staan. Natuurlijk stond deze niet ingepland en werd nog snel de cabine uitgezogen en diverse excuses gemaakt dat de buitenkant niet gewassen was. Wij konden alsnog verhuizen. Dus we waren zeer blij! Super service en ze zien ons zeker nog terug.
Goede prijs. Goede bus mini vrachtwagen met laadklep. Vriendelijk personeel. Vlotte afhandeling. Ruime openingstijden.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Adriaanse Autoverhuur.

Eindhoven autoverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Meerenakkerplein 55 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Adriaanse Autoverhuur adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Adriaanse Autoverhuur. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Adriaanse Autoverhuur delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hola Auto Verhuur Hola Auto Verhuur 4 km Auto was prima en over het ophalen en terug brengen is ook zeker niks op aan te merke...
Budget Europe Budget Europe 5 km Hulpvaardig maar jammer genoeg foute wagen.
Sixt autoverhuur Sixt autoverhuur 5 km Goede service, makkelijk te reserveren, betaalbaar, goed bereikbaar ook vanaf station...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid