facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adrem Autoverhuur Limburg

"Wil jij een auto huren in de regio zuid Limburg? Of ben je snel op zoek naar betrouwbaar en tijdelijk vervoer? Bij Adrem verhuur Limburg kun je terecht voor het huren van een degelijke personenauto, verhuisbus of bestelbus. Wij hebben de beste voorwaarden voor zowel bedrijven en particulieren. Via ons is het mogelijk de auto eenvoudig online te reserveren en op de gewenste datum op te halen. Je kan je vervoer ophalen bij onze vestigingen in Sittard, Heerlen of Maastricht.Bij Adrem kun je een auto huren in Maastricht. Wij kennen scherpe en duidelijke voorwaarden. Al onze auto’s zijn van een recent bouwjaar en worden goed onderhouden. Benieuwd naar ons wagenpark van personenauto’s? Bekijk onze website!"
Adres: Heerderweg 33 , Maastricht 6224 LA, NL
Telefoonnummer: 043 352 1100
Stad: Maastricht
Route: Heerderweg 33
Postcode: 6224 LA


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: autoverhuur maastricht, autoverhuur sittard, adrem autoverhuur heerlen, bestelbus huren maastricht, goedkoop auto huren limburg, autoverhuur limburg zuid, auto huren heerlen, busje huren limburg
Recensies
Snelle reactie mbt huren bus. Goede uitleg. Borg snel verrekend met de factuur. Bus netjes in orde en vooraf goede uitleg. Kortom top kom er graag terug.
Ooit klein begonnen in de straat waar ik woon, is Adrem uitgegroeid tot een volwaardig autoverhuurbedrijf met meerdere vestigingen. Toen al opvallend door scherpe prijzen en goeie service, nu nog steeds. Inmiddels zijn ook onze kinderen een beetje klaar met verhuizen en huren we er geen busjes meer. Een van onze milieubewuste dochters huurt er wel met enige regelmaat een personenauto en is daar tevreden over. Kortom: een goeie zaak!
Altijd een goede kwaliteit gekregen: auto en vriendelijkheid Al lang geen auto meer hoeven te huren maar tóch nog regelmatig een heel leuke nieuwsbrief in de virtuele brievenbus ’
Vandaag ook weer een busje gehuurd. Zoals altijd vriendelijke en goede service tegen een aantrekkelijke prijs. Top!
Goede, snelle service. Prijs-kwaliteit verhouding goed
Heb hier meermaals een busje gehuurd ivm verhuizing binnen Maastricht. Altijd een fijne en vooral vlotte service. Aardig personeel en prima wagens. Prijs/kwaliteit is goed en je kan de wagen ook terug inleveren na openingstijd wat erg flexibel. Bedankt Frits. Aanrader!
300€ borg die ze niet teruggeven Ze vroegen om een enorme aanbetaling. Ik heb het busje in perfecte staat teruggebracht, geen krasje. Op het juiste moment. Ze hebben de aanbetaling nooit teruggegeven. Toen ik ze probeerde te bereiken, namen ze nooit op. Het is oplichterij. 300€ deposit which they do not return They asked for a huge deposit. I returned the van in perfect condition, not a scratch. At the right time. They never returned the deposit. When I tried to reach them they never picked up.
Samen de auto doorlopen op eventuele schades. Duidelijke uitleg.
Als je een auto wil huren voor een zaterdag, maar je kunt de auto niet vóór 16:30 terugbrengen, betaal je 2 dagen ipv. 1 dag. Om er veel vraag was, moest ik de misgelopen inkomsten van zondag betalen door 2 dagen te betalen i.p.v. 1 dag. Omdat de auto in Sittard stond, moest ik blij zijn dat er geen extra kosten waren. Toen ik weigerde om 2 dagen te betalen voor het gebruik van 1 dag, kreeg ik te horen dat de auto al verhuurd was. Jammer. Een paar jaren geleden werd ik wel correct geholpen.
Prima auto’s met redelijke prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid