facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adoptie op afstand

Adoptie op afstand

Info

Het asiel in Orasje (Bosnië) kan gesteund worden door één of meerdere honden 'op afstand' te adopteren. Deze honden zijn de ambassadeurs van het asiel, en met de opbrengst worden alle honden in het asiel voorzien van de nodige zorg.

Geschiedenis

wij zijn ook bereikbaar via [email protected]

Als u het asiel in Orasje wilt helpen, dan kunt u één van de honden 'op afstand' adopteren. Deze honden zijn de ambassadeurs van het asiel, en met de opbrengst worden alle honden in het asiel voorzien van de nodige zorg.

Wanneer u een hond steunt, draagt u bij in de kosten voor de betreffende hond. Voor 3,00 euro per maand kunt u een hond adopteren op afstand. U krijgt dan minimaal 2 keer per jaar een verslag over hoe het met de hond gaat.

Als de hond daadwerkelijk wordt geadopteerd of het dier, ondanks onze goede zorgen, overlijdt, dan hebt u de keuze of u een andere hond op afstand wilt adopteren.

U kunt het geld per maand, per kwartaal of per jaar over maken naar girorekening 94 74 694 t.n.v. Stichting Dierenopvang Bosnië te Dordrecht. Ook kunt u gebruik maken van een automatische incasso.

Wilt u bij het over maken van het bedrag a.u.b. naam en/of nummer van de hond vermelden. Stuurt u daarna een email met daarin uw naam en adres gegevens naar adoptieopafstand en vergeet niet te vermelden welke hond(en) u wilt gaan steunen. U wordt dan opgenomen in ons bestand. Zonder emailadres kunnen wij geen updates versturen.

Voor de mensen in België
U kunt het bedrag maandelijks overmaken, maar dat kost u extra geld. U zou het geld per kwartaal of per jaar over kunnen maken. U heeft naast ons rekeningnummer ook nodig:
IBAN : NL59INGB0009474694
BIC : INGBNL2A

Adres: postbus 8040, 1180la Amstelveen
Telefoonnummer: 0646198579
Stad: Amstelveen
Route: postbus 8040
Postcode: 1180la



op zoek naar gerelateerd: Dierenasiel Amstelveen, Dierenasiel Aalsmeer, Dierenasiel Amsterdam, Dierenasiel Mijdrecht, Kat naar asiel brengen kosten, Hond naar asiel brengen prijs, Hond uit asiel, Tijdelijke opvang hond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Start solutions Start solutions 2 km Wij zijn een niet-gouvernementele organisatie in de gemeenschap, die via een team, co...
Arm Of Love Arm Of Love 4 km Founded in 2011, Arm of Love International is a non-governmental, non-political chari...
World Spiritual Center for Jemenite Judaism, Synagoge, Rosh Ha'Ayin World Spiritual Center for Jemenite Judaism,... 5 km Dit is een site die tot doel heeft geld in te zamelen voor het afmaken van een Synago...
Dierentehuis Amstelveen/Ouder-Amstel Dierentehuis Amstelveen/Ouder-Amstel 6 km Dierentehuis Amstelveen/Ouder-Amstel vangt thuisloze honden en katten op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid