facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AdministratieNL

AdministratieNL is de online boekhouder van Nederland. Online boekhouden en e-boekhouden doe je makkelijk via ons. Je hoeft als ondernemer niet meer te veel te betalen voor je boekhouding. Ons slimme software bespaart onze administrateurs heel veel tijd wat betreft de complete verzorging van je boekhouding. Tegen een vast bedrag verzorgen wij volledig digitaal je boekhouding en belastingaangiften, en heb je 24/7 inzicht in je cijfers.
Adres: goudsesingel 249, 3031 EL, Rotterdam
Telefoonnummer: 0850607400
ln.lneitartsinimda@ofni
Stad: Rotterdam
Route: goudsesingel 249
Postcode: 3031 EL


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00

Recensies
Ben al een tijdje ondernemer dus weet wat boekhouding is. Was dat ouderwetse gedoe zat, zocht naar een online oplossing. Kwam terecht bij hen. Maak nu al een tijdje gebruik van de diensten. Heb geen negatieve ervaring met ze.
Voor het aanvragen van de NIWO vergunning hadden we met spoed een verklaring van kredietwaardigheid nodig. We kregen een mail dat ze het binnen 2 dagen konden afgeven. Ik twijfelde, maar het was wel waar. We kunnen weer verder. Top service! Bedankt allemaal
Super fijn systeem als je administratie vervelend vind ;
Zoals de heer onder mij zegt niet mee in zee gaan. Kreeg achteraf een flink rekening toegestuurd die ik moest betalen omdat ik blijkbaar teveel bonnen ingescand had. Heb geen waarschuwing gekregen helemaal niks maar ik moest wel betalen wat mij betreft OPLICHTERS.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid