facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Administratiekantoor Wagenmakers

Administratiekantoor Wagenmakers

Info

Administratiekantoor voor ZZP en MKB



"In 2010 ben ik naast mijn baan als controller bij Onderhoudsgroep Klok B.V. gestart met Administratiekantoor Wagenmakers.Bij Onderhoudsgroep Klok B.V. was ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van Onderhoudsgroep Klok B.V. en de moeder- en dochter B.V.’s. Ook de salaris-en personeelsadministratie van deze B.V.‘s vielen onder mijn verantwoordelijkheid.Al snel na de start van het bedrijf deed ik een stapje terug bij Onderhoudsgroep Klok B.V.In 2013 ben ik mij volledig gaan richten op administratiekantoor Wagenmakers.Elk jaar groeide het bedrijf, en in 2017 is Jeroen in dienst gekomen. In eerste instantie voor 0,4 FTE maar inmiddels zet hij zich naast zijn studie ook fulltime in voor Administratie kantoor Wagenmakers."
Adres: oeverkruid 12, 9738 AK Groningen
Telefoonnummer: 050-5799184
Stad: Groningen
Route: oeverkruid 12
Postcode: 9738 AK


Recensies
6 sterren. Super service, enorme kennis, echt geweldig voor prima prijsje. Ik ben klant en ik blijf klant!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Administratiekantoor Wagenmakers.

Groningen accountant

openingstijden, locatie, vervoer. oeverkruid 12 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Administratiekantoor Wagenmakers adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Administratiekantoor Wagenmakers. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Administratiekantoor Wagenmakers delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harrier accountancy - bedrijfsadvies Harrier accountancy - bedrijfsadvies 5 km Een fijne plek om te werken! Persoonlijk & Professioneel
Rikst Accountants B.V. Rikst Accountants B.V. 6 km De online accountant! Wij helpen je organisatie succesvoller te zijn.
MTN Accountants & Adviseurs MTN Accountants & Adviseurs 7 km Zelfstandig en ondernemend accountants- en advieskantoor in Groningen.
AaaBee Accountants B.V. AaaBee Accountants B.V. 7 km Klantvriendelijk en duidelijke informatie
D&U accountants en adviseurs D&U accountants en adviseurs 7 km d&u accountants en adviseurs
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid