facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Administratiekantoor Klijn VOF

Info

Administratie- en advieskantoor met persoonlijke aandacht voor de klant

Geschiedenis

Administratiekantoor Klijn is een administratie-, advies-, en boekhoudkantoor met een persoonlijke klantgerichte benadering, dat zich richt op het MKB (Midden en – Kleinbedrijf), ZZP-ers, startende ondernemers en particulieren. Wij zijn voor u méér dan alleen de "boekhouder" die uw boekhouding verwerkt.
Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften, financiële administratie én salarisadministratie.
Tevens kunt u bij ons terecht voor advies op administratief, financieel en fiscaal gebied, alsmede op gebied van personeel, organisatie en automatisering.
U kunt zich dan concentreren op datgene wat voor u belangrijk is: ondernemen!
Kortom, wij zijn uw vertrouwenspersoon, belastingconsulent en adviseur !!!

Wij verlenen onze diensten zoveel mogelijk bij de klanten op locatie, maar natuurlijk is het ook mogelijk dat u uw administratie bij ons op kantoor laat verzorgen. Ons werkgebied concentreert zich voornamelijk in het gebied tussen Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Echter door de mogelijkheden met online-boekhoudpakketten kunnen wij onze diensten ook eenvoudig buiten de regio aanbieden.
Door meer dan 25 jaar ruime ervaring in de financieel administratieve sector en accountantcy, een groot netwerk aan Accountants en Belastingadviseurs en de nieuwste programmatuur op financieel en fiscaal gebied kunnen wij uw administratie en belastingaangiften verwerken tegen een scherpe prijs.
Indien u nadere informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden, of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek, neem dan gerust contact met ons op, uiteraard zonder verplichtingen !!!

Vanaf 1 december 2015 zijn wij gevestigd in het nieuwe kantoor in Kaatsheuvel. Wij zijn enorm blij met de nieuwe huisvesting. De samenwerking met bestaande klanten zal op vertrouwde voet worden voortgezet. Uiteraard zijn nieuwe klanten ook van harte welkom in het nieuwe pand.

Het kantoor is gevestigd op de 2e verdieping in het pand van DGF Notarissen.



"Administratie- en advieskantoor.Wij verzorgen administraties, jaarrekeningen en belastingaangiften.Ook voor fiscaal advies kunt u bij terecht."
Adres: Brugske 19, 5161 VR Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416-820269
Stad: Kaatsheuvel
Route: Brugske 19
Postcode: 5161 VR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoutewelle Accountants Zoutewelle Accountants 1 km Geweldig kantoor met persoonlijke begeleiding, aandacht en de juiste kennis. De plek ...
Recensies
Met onze organisaties werken wij inmiddels al meer met volle tevredenheid meer dan 10 jaar samen met E. Klijn Administratiekantoor. Edwin en zijn prettige team zijn vakmensen - punctueel en servicegericht.
Twee jaar geleden overgestapt naar Edwin Klijn, een spannende stap, maar wij zijn nog steeds naar volle tevredenheid klant. Edwin geeft goede eerlijke adviezen, snelle reacties en denkt mee in mogelijkheden.
Edwin is de boekhouder van mijn bedrijf. Hij heeft een scherp oog voor detail en is op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten binnen zijn vakgebied. Het is fijn om te merken dat hij zijn klanten daadwerkelijk verder wil helpen en continu met hen meedenkt.
Edwin geeft oprecht en direct advies en werkt graag digitaal. Ik ben erg blij met zijn advies en flexibiliteit, zodat de financiele structuur van het bedrijf op orde blijft! Partners maken je bedrijf. Ik ben al jaren erg blij met Klijn Administratiekantoor én Edwin!
Al jaren doen we zaken met hen. De lijntjes zijn kort en communicatie snel. Edwin denkt altijd mee hoe bepaalde zaken handig zijn in te regelen.
Uitstekende service. Communicatie en de dienstverlening is helemaal naar wens. Ook op afstand. We zitten 100 kilometer verder weg. We hebben geen omkijken naar onze administratie. En als er dingetjes niet kloppen zijn de lijnen zeer kort en is het snel opgelost.
Goed kantoor met Edwin als een eerlijke, betrouwbare en integere boekhouder. Altijd korte lijnen en goed advies. Vele boekhouders versleten maar dat is verleden tijd!
Edwin is een vakman! Kundig, betrokken en integer. Ik ben al een aantal jaren zeer tevreden met zijn administratiekantoor.
Edwin en zijn team staan garant voor maatwerk dienstverlening; groot of klein; iedereen krijgt dezelfde aandacht en professionalisme.
Deskundig advies, heel snelle reactie op kleine vragen tussendoor. Er wordt echt meegedacht in de beste financiële mogelijkheden voor mij en mijn bedrijf. En dat alles tegen een fair tarief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid