facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Administratiekantoor Janssen & Kooy

Administratiekantoor Janssen & Kooy

Info

Wij zijn een administratiekantoor in Zandvoort voor het midden- en kleinbedrijf

Geschiedenis

Wij zijn gevestigd in Zandvoort en zijn u graag van dienst. Wij willen ons graag profileren als een administratiekantoor wat eigentijds, laagdrempelig en klantgericht is met een uitgesproken “No Nonsens” aanpak.

Goede serviceverlening, regelmatige informatieverstrekking, geen “9 tot 5” mentaliteit en een scherpe tariefstelling, worden door onze relaties als meest opvallende kenmerken genoemd van ons kantoor. Onze diensten variëren van zakelijke tot particuliere dienstverlening.



"Wij verzorgen de volledige administratie voor particulieren die zonnepanelen hebben aangeschaft. Hierbij melden wij u aan als ondernemer, doen aangifte en zorgen dat u daarna geen aangiftes meer hoeft te doen."
Adres: Hogeweg 30-1, 2042GH Zandvoort
Telefoonnummer: 0235739724
Stad: Zandvoort
Route: Hogeweg 30-1
Postcode: 2042GH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adform Services Adform Services 72 meter Adform Services ontwerpt, produceert en levert innovatieve, creatieve oplossingen in ...
Ontmoetingscentrum Zandstroom Ontmoetingscentrum Zandstroom 156 meter Ontmoetingscentrum Zandstroom Organisatie: Zorgbalans tel 023 89 189 18 zandstroom@z...
Erika Zeegers - Tolk Gebarentaal Erika Zeegers - Tolk Gebarentaal 352 meter Erika Zeegers is tolk Gebarentaal en NmG en heeft een Master Deafstudies. Ruim 25 ja...
10 voor jezelf 10 voor jezelf 891 meter Tien als Zielen-Zelfliefde bekrachtigster en Hoogsensitieve-kinder Coach
Beach ink tattoo Maud Beach ink tattoo Maud 955 meter Ik heb samen met een vriendin van mij hier onze eerste tattoo laten zetten. Maud is e...
Recensies
Administratiekantoor Janssen heeft mij geholpen bij het terugvragen van de btw na plaatsing van zonnepanelen. De afwikkeling is heel correct gedaan. De btw is inmiddels gestort op mijn rekening.
Prima samenwerking en afhandeling van de afgesproken begeleiding voor de BTW verrekening van de nieuwe zonnepanelen, super bedankt!!
Uitstekend geholpen. Mijn aangifte was niet meteen goed ingevuld, maar door de heldere uitleg van Sjoerd is het helemaal goed gekomen!
Administratiekantoor Janssen heeft mij geholpen bij het terugvragen van de btw na plaatsing van zonnepanelen door stap voor stap aan te geven hoe de daarvoor bestemde formulieren moesten worden ingevuld. De verdere afwikkeling is door hen heel correct gedaan. De btw is inmiddels terug gestort op mijn rekening.
Zeer deskundige en snelle afhandeling van onze BTW teruggave voor onze zonnepanelen. Er was een zeer goede en duidelijke communicatie. Dit administratiekantoor is ten zeerste aan te bevelen. Sjoerd, van mij een dikke 10. Groetjes, Marie-Louise van Berlo
BTW teruggave op de zonnepanelen goed geregeld. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Het geld stond rond de verwachte datum op onze rekening.
Ik heb via administratie kantoor S.A. Janssen de btw voor het plaatsen van zonnepanelen terug gevraagd. Ik ben buitengewoon snel en correct geholpen. De btw heb het ik inmiddels terug gekregen. Ook de nazorg door dit kantoor heb ik als zeer prettig ervaren.
Netjes en zeer correct geholpen bij de afronding van de BTW teruggave van de zonnepanelen, aangeschaft via "Sunshine Company" in Wierden. Netjes voor elkaar.
Btw teruggave van zonnepanelen prima verlopen, vriendelijke en duidelijke uitleg en goed geregeld tot in de laatste puntjes. Wij zijn erg tevreden over de goede service
Heel het proces, wat betreft teruggave belasting betreffende zonnepanelen, is van begin tot eind prima verlopen. En er is duidelijk uitgelegd hoe en wat. Nogmaals dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid