facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adm horeca

Adm horeca

Info

ADM Horeca biedt een zeer breed assortiment van horeca non-food producten en inrichtingen. Alle producten voor in de keuken, achter de bar of aan tafel op

Geschiedenis

English version:
ADM Catering offers a wide range of non-food products and catering establishments. All products in the kitchen, behind the bar or at the table at one address. Because the new developments are closely followed in the hospitality industry, is the wide range of over 1,500 products always equipped with the latest technologies and best quality. All these products are offered at bargain prices and 100% guarantee you.

Dutch version:
ADM Horeca biedt een zeer breed assortiment van horeca non-food producten en inrichtingen. Alle producten voor in de keuken, achter de bar of aan tafel op één adres. Doordat de nieuwe ontwikkelingen in de horeca op de voet gevolgd worden, is het ruime assortiment van ruim 1500 producten altijd voorzien van de modernste technieken en de beste kwaliteit. Al deze producten worden u aangeboden voor messcherpe prijzen en 100% garantie.

De medewerkers van AMD Horeca staan voor u klaar met een deskundig advies.

Adres:
ADM Foodpackage B.V.
Nijverheidstraat 65
6681 LN Bemmel
Mail:
[email protected]

Telefoon:
(026) 44 31 113
Fax:
(026) 44 36 630



"ADM Horeca is Groothandel in non-food producten voor Horeca en grootkeuken in alle branches. Uw betrouwbare leverancier met oplossingen op maat en de service, expertise die u nodig heeft. Ons hoofdkantoor zit al meer dan 25 jaar op dezelfde locatie in Bemmel en leveren in heel Nederland en België.Doordat nieuwe ontwikkelingen in de branches op de voet gevolgd worden, is het ruime assortiment altijd voorzien van de modernste technieken en de beste kwaliteit. De producten worden u aangeboden voor messcherpe prijzen en 100% garantie."
Adres: Nijverheidstraat 65, 6681 LN Bemmel
Telefoonnummer: 0031-026-443 1113
Stad: Bemmel
Route: Nijverheidstraat 65
Postcode: 6681 LN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pizza oven Gas Horeca, Koeltoonbank 3 meter, Koelvitrine, Diamond pizza oven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joosten Kunststoffen Joosten Kunststoffen 324 meter Ff hulpstukken gehaald voor het riool pvc huisaansluitingen aan het maken . Vriendel...
Recensies
Top service! Ik was nog erg nieuw in dit horeca wereldje, maar ik ben erg goed geholpen. De eigenaar had heel veel ervaring en dat was ook te merken. Na een aantal jaar draaien had ik een technische probleem en dat werd recentelijk binnen een week opgelost. Ik raad het bedrijf aan. 5 sterren.
Een superslecht bedrijf met slechte service ! Een maand geleden een koelkast besteld, maar nooit gekregen. Dit bedrijf neemt niet zelf contact op, dus zelf maar contact opgenomen. Conclusie van de irritante ADM medewerker: De levering vanuit de fabrikant is vertraagd en dat moest ik maar ff accepteren. Bij vertraging informeren ze niet de klant, maar moet je dus zelf bellen e mailen. Het gekke hiervan is dat ADM horeca nog steeds vermeld dat de koelkast op voorraad is op de website en ook plaatsen ze advertenties op marktplaats ....gewoon misleiden van klanten. Met dit bedrijf doe ik nooit meer zaken !
Vriendelijke man heeft ons top geholpen top spullen ben heel te tevreden met me aankoop genoeg spullen aanwezig
Top mensen mooi bedrijf met uitgebreide showroom zeer gastvrij mij gaan ze zeker terugzien!
Een paar zaken op besteld en zoals altijd zodra er wat verkocht kan worden wordt er snel gehandeld maar service achteraf is waardeloos. Hadden een pizzaoven besteld werd geleverd met een kapotte steen erin door transport. Na 3 maanden pas een nieuwe steen gekregen, was de verkeerde maat besteld of ik zelf even een steenslijper in de buurt kon opzoeken om dit aan te passen. Toppers haha
Oplichter, mensen koop hier niks zodra iets is verkocht en iets is niet goed en je belt het bedrijf beloven je terug te bellen, bellen je nooit meer terug waardeloos klantenservice.
Via ADM Horeca een koelvitrine gekocht, een wereld van verschil met andere leveranciers. Goede en snelle communicatie, niks is te veel gevraagd en goede prijzen. Wij hebben nog dezelfde dag de koelvitrine geleverd gekregen. De medewerkers denken echt met je mee. Top service! TOP bedrijf!
Super Goede service en de geleverde producten zijn zoals afgesproken en top kwaliteit. Ali bedankt en ik hoop dat we in de toekomst weer wat voor elkaar kunnen betekenen.
Heb onlangs een koel werkbank gekocht met een pizza werktafel. Ik ben uitermate tevreden over de verleende service en de snelheid van levering. Een absolute aanrader
Oplichters Adm Horeca! Ze verkopen spullen van andere merken door, maar dan voor veel meer geld. Ook verkopen ze deze machine onder een andere naam. Later blijkt dat ze het oude merk verwijderd hebben. Vervolgens plakken ze hier hun sticker overheen. Ons advies, geen zaken mee doen.. Doe je het toch, je bent gewaarschuwd..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid