facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor aditi yoga

aditi yoga

Info

School of Yoga, Meditation and Good Life.

Geschiedenis

Usługi, Zajęcia, Godziny i Płatności w Aditi Yoga Studio:

2 pierwsze lekcje Jogi są zawsze GRATIS :)

Poniedziałek o 20:30 - 21:30 - relaksująca Easy Yoga - zajęcia dla początkujących oraz tych, którzy od Jogi oczekują głownie odprężenia i wyciszenia.

Wtorek i czwartek o 19:30 - 20:30 - energetyzująca Hatha Yoga Active - tradycyjna forma Jogi, zawierające powitanie słońca, szereg asan o różnym poziomie trudności, a także medytację i czas na relaks.

Środa o 19:30 - 20:30 - Power Yoga - zajęcia dla tych, którzy lubią się porządnie zmęczyć podczas treningu, a potem doznać głębokiego odprężenia podczas medytacji.

W piątki o 19:00 - 20:00 są Medytacje za Donacje, Misy Tybetańskie, Yin Yoga, Yoga Nidra etc (patrz w wydarzeniach)

Jednorazowa lekcja kosztuje 7,50 lub 45 euro miesięczny abonament na wszystkie zajęcia Jogi!


Płatności prosimy kierować na nr konta:
NL14INGB0007333162
EE Ogierman
W tytule podaj datę i usługę, za którą wysłany jest przelew.

POLUB STRONĘ BY BYC NA BIEZACO.

Napisz lub zadzwoń, aby umówić się na zajęcia próbne.
Zapraszamy :)

Do zobaczenia!

Adres:
Telefoonnummer: 0633359038
Stad: Monster



op zoek naar gerelateerd: Tantra joga
Recensies
De wereld lijkt zo ontmoedigend als je net postpartum bent. De plaatsen en ruimtes die vóór de baby vertrouwd en gemakkelijk aanvoelden, zijn plotseling hindernisbanen die je moet navigeren met een hongerige baby en al haar accessoires. Gelukkig vond ik in deze tijd de Baby & Me-les bij Aditi. Het gaf me de ruimte om zachtjes op mijn tenen terug de wereld in te gaan. Parkeren is gemakkelijk, de annuleringsvoorwaarden zijn genereus ... je hoeft niet eens je eigen mat mee te nemen. Je komt opdagen met je baby, een van de lieve leraren biedt je thee aan en het volgende uur kun je gewoon rondhangen met je baby en je lichaam opnieuw leren kennen. Het is geen inspannende training, maar het is zo erg herstellend. Zo blij dat deze plek bestaat.
Ik ben helemaal weg van zowel de prenatale lessen met Suzette als de prenatale massages! De herfst was geweldig om die druk / krappe gebieden echt uit te werken. Ze is lief en maakt de hele ervaring comfortabel. Het was super handig om wat tips te krijgen en wat strak is en daarna wat rekoefeningen te doen. De massages van Kalika zijn erg ontspannend en ik heb het gevoel dat ik in een meditatieve staat ben. Super handig voor als ik even moet ontsnappen. We mogen Suzette en haar ongelooflijke prenatale yogalessen niet vergeten. Ik voel me groter als ik klaar ben! Ze is zo geweldig om in je eigen tempo te gaan en het stretchen helpt enorm. Ze maakt de hele ervaring over het verbinden met jezelf en je baby. Ik kan niet genoeg positieve dingen zeggen over deze plek. Het kan geen kwaad dat het mooi is en een eenvoudig online boekingssysteem heeft. Bedankt Aditi voor het maken van deze zwangerschapservaring die mijn pijn versterkt en beheert!
Ik ben dol op Aditi prenatale yoga! Ochtendlessen met Julie zijn vuur, avonden met Christy zijn verjongend en lessen met Suzette zijn een perfecte balans tussen. Het enige waar ik meer van zou willen is muziek tijdens de les, alleen omdat af en toe muziek heerlijk is en gewoon mijn ding.
Ik zou Aditi niet meer kunnen aanbevelen aan zwangere dames en nieuwe mama's. De prenatale lessen waren een van de hoogtepunten van mijn zwangerschap - een geweldige combinatie van stretchen om te helpen bij pijntjes en kwalen, voorbereiding op de bevalling squats! En ontspanning. Nu de baby er is, ben ik dol op de Baby & Me-, postnatale en barre-lessen, en het is zo nuttig dat baby's altijd welkom zijn. De studio is mooi met veel natuurlijk licht en Julie, de eigenaar, heeft zo'n geweldige gemeenschap gecreëerd.
Prenatale yoga bij Aditi was een groot deel van mijn zwangerschap! Er is zo'n gemeenschap in deze ruimte. Julie en de rest van het team zijn geweldig. En laat je niet misleiden, alleen omdat je 40 weken zwanger bent, wil nog niet zeggen dat je niet gaat werken in deze yogales squats in overvloed!
Ik heb deze week een geweldige ontspannende massage gehad met Kendra terwijl ik me voorbereidde op mijn aanstaande bruiloft. Ik heb al veel massages gehad en die van haar was serieus een van de beste die ik ooit heb gehad. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit heb gezegd "dat was geweldig!" in het midden van een massage ervoor. Als je een massagetherapeut wilt die vriendelijk, ontvankelijk en technisch ervaren is, maak dan een afspraak met Kendra!
Julie is niet alleen een geweldige yoga-instructeur en persoon, ze heeft ook heel veel kennis en ervaring met zwangere vrouwen. Haar lessen hielpen me met problemen tijdens mijn zwangerschap en ik gebruikte verschillende van haar tips tijdens de bevalling. Ik hou van Julie, haar lessen en Aditi! PS Haar massages zijn ook een must!
Ik kwam hier voor prenatale yoga en postnatale yoga. Het was geweldig: verreweg mijn favoriete onderdeel van mijn zwangerschap! Het personeel is vriendelijk, informatief en gastvrij. Ze hebben zelfs pre- en postnatale massage-opties, evenals regelmatige massage. Ik zou deze studio ten zeerste aanbevelen
Na een jaar hier te zijn geweest, moet ik een nieuwe massagetherapeut vinden. Ik heb chronische migraine en medische massages hebben me geholpen. Toen ik hier voor het eerst kwam, waren er geen planningsbeperkingen voor verzekeringsklanten. Nu kun je echter alleen van maandag tot en met vrijdag voor 17.00 uur boeken, waardoor het onmogelijk is als je normale uren werkt. Het lijkt erop dat mensen die een verzekering nodig hebben als tweede prioriteit worden behandeld. Vrijwel elke keer als ik een massage wil boeken, zijn er nieuwe regels en beperkingen. Aanbieders moeten de toegang tot zorg verbeteren, niet moeilijker maken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor aditi yoga.

Monster alternatieve en holistische gezondheidsdienst

openingstijden, locatie, vervoer. aditi yoga adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met aditi yoga. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over aditi yoga delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stresscentrale Stresscentrale 452 meter Praktijk voor mentale en fysieke begeleiding in adhd, voeding,sport en stressmanageme...
Zen &Zo, ZENtrum voor bewustwording & persoonlijke groei Zen &Zo, ZENtrum voor bewustwording & persoo... 3 km ZENtrum voor bewustwording & persoonlijke groei. - Coaching - Hypnose - Opleidingen...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid