facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adhoc

Adhoc

Info

Ik bied wezenlijke aandacht en praktische oplossingen voor het eigentijdse gezin zodat er weer quality time ontstaat voor de hele familie.



"Bij Adhoc Daken bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare partij met veel ervaring waar prijs en kwaliteit goed met elkaar in verhouding staan.Door onze jarenlange ervaring weten wij nauwkeurig en juist te calculeren en kunnen wij u goed voorzien in het juiste advies.Hierdoor komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan en weet u gegarandeerd waar u aan toe bent."
Adres: 1431 Aalsmeer
Telefoonnummer: 0654973438
Stad: Aalsmeer
Postcode: 1431



op zoek naar gerelateerd: Dakpannen Aalsmeer, Dakpannen inkoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeente Aalsmeer Gemeente Aalsmeer 2 km Dit is de officiële Facebook pagina van de gemeente Aalsmeer.
Kazerne Aalsmeer Kazerne Aalsmeer 3 km Wel een beetje heet hoor in die bus
Recensies
Wij zijn vorige zomer al begonnen met onderzoek doen. Wij hebben toen als een van de eerste Richard gesproken over algemene kostenplaatje. Het was gelijk transparant. Vanwege persoonlijke redenen hadden wij de renovatie wat uitgesteld. In de winter hebben wij nogmaals contact opgenomen met AdHoc en binnen een paar dagen zat er een keurige offerte in de mail. Wij zijn vrijwel direct akkoord gegaan. Het is toen allemaal erg snel gegaan, daar waren wij natuurlijk heel erg blij mee. In december aangevraagd en de klus is afgelopen week geklaard! Wij zijn enorm tevreden. Ons dak ziet er weer netjes en verzorgd uit en bovenal weer veilig! Binnen twee dagen was ons hele dak gedaan en een derde dag kwam nog de loodgieter voor een nieuwe dakgoot. En die ziet er ook weer netjes uit en lekt niet meer! Ik heb meerdere keren gemaild met vragen en iedere keer werd er netjes gereageerd. Wij zijn zeer tevreden en houden dit bedrijf zeker op ons lijstje.
Er is een volledige dak renovatie uitgevoerd, vakkundig en snel binnen 2 dagen tot volle tevredenheid en met prettige communicatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid