facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adema Deuren

Adema Deuren

Info

Adema Deuren voor woningbouw en industrie.

Geschiedenis

Adema deuren u garagedeur specialist van het noorden



"Deuren voor woning en industrie van Hormann specialist voor Noord NederlandVerkoop, montage onderhoud en jaarlijkse keuring van bedrijfsdeuren.Showroom aanwezig met diverse deuren die zijn opgesteld, dagelijks geopend van 9 uur tot 17 uur.Importeur Skiatsu design carports made in Japan.Tevens verkoop en montage buitenzonwering.Tot Ziens bij ons in de showroom"

"Deuren voor woning en industrie van Hormann specialist voor Noord NederlandVerkoop, montage onderhoud en jaarlijkse keuring van bedrijfsdeuren.Showroom aanwezig met diverse deuren die zijn opgesteld, dagelijks geopend van 9 uur tot 17 uur.Importeur Skiatsu design carports made in Japan.Tevens verkoop en montage buitenzonwering.Tot Ziens bij ons in de showroom"
Adres: seerob 9, 9051VA Stiens
Telefoonnummer: 0582573545
Stad: Stiens
Route: seerob 9
Postcode: 9051VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Carport Stiens, Hörmann sectionaaldeuren, Hörmann roldeur, Levensduur sectionaaldeur, Skiatsu carport, Nagoya Carport, Zwevende carport, Garagedeuren
Recensies
Omdat we graag lokaal kopen én een Hormann garagedeur wilden via Google bij Adema terecht gekomen. Na contact per e-mail kwam vrij snel iemand langs die het e.e.a. opgemeten had en een dag later hadden wij een keurige en overzichtelijke offerte in de e-mail. Na acceptatie offerte mededeling dat het wel 12 weken kon duren voordat de deur geleverd zou worden maar.. na 9 weken gebeld dat de deur binnen was en een dag later geplaatst kon worden. Joepie! Zo geschiedde.. door Pascal de nieuwe garagedeur geplaatst. Een elektrische deur met veel betere isolatie.. wat een genot! Adema dank voor de snelle service, duidelijke offerte en vriendelijke Pascal tijdens het plaatsen!
Wat een super service dit bedrijf! Zeer aangenaam verrast met de snelheid van de ingeplande afspraak en de voortvarendheid, kennis en vriendelijkheid van het personeel en complimenten voor de monteur die alle tijd nam om de bestaande garagedeur weer helemaal optimaal af te stellen! Van dit soort bedrijven word ik helemaal blij, top en bedankt nogmaals, zowel voor de zeer behulpzame en ervaren service dame als de monteur!
Nieuwe garagedeur laten plaatsen, goed advies, een keurige prijs maar wat veel belangrijker is, is de aandacht en zorg die wordt besteed aan de uitvoering en de details. Niet even snel maar met passie voor het werk. Waar vind je dat nog. Complimenten.
In 2019 hebben we een carport merk Kobe bij jullie gekocht. Toen we hem kochten was de garantie dat hij tot windkracht 12 kon hebben. Vandaag na 3 heftige stormen waar de windkracht in vlagen toch nog iets hoger uitkwam heeft onze overkapping dit allemaal doorstaan. Hij ging flink tekeer maar heeft geen schade opgelopen terwijl om ons heen diverse carports en overkappingen wel de lucht ingingen. Kortom een prima product en een bedrijf wat waarmaakt wat ze zeggen.
Wij zijn zeer tevreden over onze Hormann garagedeur. De deur is prima geplaats door deskundige monteur. Hadden dit veel eerder moeten doen.... Dus Adema deuren Stiens is zeker een aanrader.
Zeer goed geholpen in de showroom, duidelijke uitleg en mooie showmodellen. Ook voor het inmeten wordt ruim de tijd genomen. De installatie van de deur verliep ook goed. Twee man sterk, netjes afgewerkt en opgeruimd weer achter gelaten. Al met al een mooie garage deur voor een leuke prijs. Zeker een aanrader!!
Zeer slecht geholpen. Oudere dame liet duidelijk merken geen plezier in haar werk te hebben. Ze had het te druk, vertelde ze. Kwam nauwelijks informatie uit en was zeker niet klantvriendelijk. Gemiste kans voor dit bedrijf. Hier gaan we niets kopen. Als het begin al zo stroef verloopt, voorspelt dat weinig goeds voor de rest. Nee, hier doen we zeer zeker geen zaken mee. Wat moet deze " dame" nog veel leren. Eerst maar een cursus klantvriendelijkheid volgen .....
Moesten als mensen uit het midden van het land wat wennen aan de communicatievorm kort en "stug" Echter ; alle afspraken nagekomen, prachtige carport, goede prijs en door de monteurs prachtig neergezet en goed meegedacht. Aanrader
Onwijs blij met mijn nieuwe Garagedeur! super service en snelle levering
Goede service veel kennis redelijke prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid