facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adelante Zorggroep

Info

Adelante is een zorggroep met volwassenen- en kinderrevalidatie, arbeidsreïntegratie, speciaal onderwijs, zorg en verblijf voor kinderen, gehoor, taal en spraak, en sporten voor mensen met een beperking als speerpunten.

Geschiedenis

Ruim 1.100 gemotiveerde professionals ondersteunen volwassenen en kinderen die kampen met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Al 40 jaar helpen wij hen de gezondheid te herstellen en zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Daarbij zoeken we voortdurend afstemming en samenwerking. Met de cliënt zelf, met hun familie, met ketenpartners, met verwijzers zoals specialisten en huisartsen, met onderwijsinstellingen en met collega’s. Zo versterken wij onze specialistische functies en topklinische speerpunten.

De locaties van Adelante vindt u in Hoensbroek, Valkenburg a/d Geul, Heerlen, Maastricht, en Venlo. Daarnaast is Adelante actief in poliklinieken van ziekenhuizen en in ambulante begeleiding van onder andere scholen.

Deze Facebook pagina wordt onderhouden door afdeling Marketing & Communicatie van Adelante.



"Het Adelante team voor arbeidsre-integratie helpt cliënten een volwaardige positie op de arbeidsmarkt te verwerven of te behouden. Ondersteuning voor iedereen bij wie de belastbaarheid verlaagd is vanwege ziekte, werk- of privéfactoren. Deze verlaagde belastbaarheid kan leiden tot fysieke, psychische en/of cognitieve klachten die de werkprestaties beïnvloeden. Mogelijk zelfs tot een lichamelijke beperking of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid."
Adres: Zandbergsweg 111, 6432 CC Hoensbroek
Telefoonnummer: 045-5282222
Stad: Hoensbroek
Route: Zandbergsweg 111
Postcode: 6432 CC



op zoek naar gerelateerd: Adelante medewerkers, Adelante Hoensbroek adres, Adelante Valkenburg, Adelante vacatures, Plattegrond Adelante Hoensbroek, Adelante inloggen, Adelante Maastricht, Adelante tinnitus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herito Telecom Herito Telecom 3 km Camera installatie geplaatst door Herito, geweldige beelden dag en nacht, vakkundig e...
Recensies
Adelante Hoensbroek revalidatie : Gewoon waardeloos, waardeloos, waardeloos. 2e rangs personeel.Jammer dat mijn review verwijderd werd dus hierbij nogmaals. Adelante arbeid : Psychologische test onbruikbaar en dus vernietigd. Wat slecht!!! Adelante Arbeid, niet meer van deze tijd!Praktijksimulatie is waardeloos,, personeel staat op gang te kletsen en heeft geen toezicht/aandacht. Onprofessioneel en niet gekwalificeerd personeel hier naar mijn mening.Zeer slechte oude haperende systemen en hulpmiddelen. Hierdoor maak je geen eerlijke kans. Mede doordat praktijksimulatie totaal niet is afgestemd op daadwerkelijke beroep en functie-inhoud. Jammer voor mensen die heel graag weer aan de slag willen, zij maken bij voorbaat al geen eerlijke kans. Gewoon waardeloos dus!
Je kan je zelf zijn en niemand kijkt je raar aan
Gemoedelijke informele sfeer om te revalideren
Goede begeleiding voor kinderen met een beperking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid