facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adelante

"Adelante is een zorggroep met volwassenenrevalidatie & arbeidsre-integratie, kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen en audiologie & communicatie als kernactiviteiten.Ons motto is: haal het beste uit jezelf. Samen met onze cliënt richten we ons niet op zijn of haar beperkingen, maar op de mogelijkheden: wat kan er nog wèl. Wij beloven het beste uit onszelf en onze cliënten te halen om de grenzen van het haalbare zo ver mogelijk op te rekken."
Adres: Zandbergsweg 111, 6432 CC Hoensbroek
Telefoonnummer: 045 528 28 28
Stad: Hoensbroek
Route: Zandbergsweg 111
Postcode: 6432 CC



op zoek naar gerelateerd: Adelante medewerkers, Adelante Hoensbroek tinnitus, Adelante hoensbroek bloedprikken, Adelante revalidatie Hoensbroek, Adelante Hoensbroek Schuureikenweg 60, Telefoonnummer Adelante Hoensbroek, Plattegrond Adelante Hoensbroek, Adelante Valkenburg
Recensies
In 2014 verbleven tijdens mijn revalidatie van het Guillain-Barré Syndroom. Een periode die niet in de koude kleren is gaan zitten. Maar door de goede zorg van bekwame verplegers en de prettige omgeving voelde dit tijdelijk als een nieuwe thuis. Binnen een maand was ik alweer helemaal boven Jan en zei vaarwel tegen een bijzondere periode.
Personeel laat je letterlijk zitten. ondanks dat je uren lang vraagt om hulp. Het loopt nu zo uit de hand dat we op het staan om de media erbij te halen en zelfs aangifte doen voor mishandeling uren lang op een stoel laten zitten ondanks dat je last hebt van je rug
Ik wordt hier van het kastje naar de muur gestuurd. Ik kan al 1,5 jaar niet normaal lopen met mijn orthese. veel pijn. Niemand die je wil helpen. Schoen met ingebouwde orthese raakt zool en stikwerk los. Ik zoek een betere revalidatieplek die mij wil helpen.
Er wordt niet geluisterd naar familie en patiënt. Er wordt gewoon maar wat gedaan. Zeer Zeer slecht !!!
Mooi grote revalidatiekliniek. Toegankelijk voor rolstoelers en en minder validen. De liften zijn ruim en goed om te bedienen als je in de rolstoel zit. Invaliden toilet aanwezig, ook een mooi restaurant. Er is ook nog een zwembad met verschillende klëëdrruimŕen .
Zeer onprofessionele organisatie, mijn vrouw had een afspraak staan, Adelante belde nu al voor de 2e keer om deze afspraak te verplaatsen, Adelante niet aan te raden.
Ruim 7 maanden intern gerevalideerd bij Adelante en voor alle disciplines artsen,verpleging,fysio,ergo,assistenten,intern vervoer alleen maar lof, zéér professioneel, deskundig, doortastend, empathisch en bovenal; de revalidant staat centraal. Als ik de negatieve reacties lees overigens zéér zwak, dat die anoniem zijn!!!, vraag ik me af, of deze mensen in n andere kliniek waren. Voor mij niets als lof voor Adelante. Inderdaad jammer vd lange wachttijden, maar dat is alleen omdat je zo snel mogelijk wilt/moet gaan revalideren, om zo ver mogelijk te kunnen komen. Kijk naar mezelf, ik zat op 0 en ben nu al op zéker 80% en ben super blij, dat ik nog 3x per week poliklinisch "mag" komen revalideren
Je komt er slechter uit als voordat je aan Adelante begon, zowel fysiek als psychisch. Zeer onpersoonlijk, enkele medewerkers waren wel betrokken. Bij de fitness vaker toezichthouders die geen fysiotherapeut waren, maar ook door fysiotherapeut geen een op een begeleiding tijdens de oefeningen. De revalidatiearts maakt afspraken die hij niet nakomt of liegt je gewoon voor meerdere keren dat hij gebeld heeft en dat was niet zo. Later schriftelijk toegegeven. Wat mag je van zo een arts verwachten als hij hierover al niet eerlijk is... Dan nog de rekening aan de zorgverzekering... er werd veel gedeclareerd wat niet eens heeft plaats gevonden en dan kun je de zogenoemde besprekingen over jou wat ze declareren niet eens controleren... kortom klinkt dit als een ideaal systeem om te frauderen. En dan zou je bij Adelante moeten zijn voor een multidisciplinaire aanpak... ze komen afspraken niet na, overleggen ook niet alles goed onder mekaar en dan nog een rekening wat niet klopt. En zoiets blijft wel vergoed worden van uit de basisverzekering... vreemd.
Hier wordt je super goed geholpen. Hier voor de 2 keer opgenomen geworden. Was net of je weer thuis komt.
Goed revalidatie centrum vriendelijk personeel genoeg parkeerplaatsen mooie uitstraling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid