facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADDO architects

ADDO architects

Info

architectenbureau ADDO Architects



"Een krachtig ontwerp met oog voor detail, pure eenvoud met warme materialen. Die stijl tekent ADDO Architects.Wat ADDO architects onderscheidt van anderen architectenbureaus, is kracht en eenvoud zonder franje. Ik werk graag met eerlijke materialen als beton, hout en staal.De ontwerpen die ik maak zijn zeer verfijnd en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Architectuur en interieur komen in mijn ontwerpen altijd naadloos samen.Kracht en eenvoud ontstaat door het maken van duidelijke keuzes. Op deze manier blijft het budget bewaakt en krijgt het ontwerp kracht. Een gebouw is altijd verbonden met zijn plek en dat ziet u terug in een uniek ontwerp."
Adres: Aldenhofstraat 52, 6191 GV Neerbeek, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31 6 45 54 25 57
Stad: Neerbeek
Route: Aldenhofstraat 52
Postcode: 6191 GV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

Recensies
Waar “haute cuisine” en “haute couture” verwijzen naar de meest verfijnde kunst in respectievelijke de bereiding van eten en het ontwerp van kleding, zou ik de werkwijze van Addo als architect met “Haute Architectuur” willen omschrijven. Vooropgezet zijn wij onder de indruk van zijn moderne, stijlvolle, minimalistische ontwerpen en zijn opmerkelijke handigheid bestaande woningen compleet nieuw leven in te blazen. Los van de esthetiek van zijn ontwerpen die ons in eerste instantie bij Addo bracht, zijn wij zeer te spreken over zijn juridische en logistieke kennis en kunde om zijn ontwerpen praktisch realiseerbaar te maken. Wij bevelen Addo zeer warm aan.
Addo is een architect die vlot, efficiënt en gericht adviseert en handelt. Hij heeft een brede kennis en trekt vlot zijn registers binnen de diverse domeinen van architectuur ontwerp, detaillering, uitvoering, wetgeving, ... open.
De fijne samenwerking met Addo Frints leidde tot een fraai ontwerp, waar we erg tevreden over zijn. Addo leverde een compact en licht ontwerp voor de renovatie en uitbouw van onze woning. Ook begeleidde hij de vergunningaanvraag met veel aandacht, waardoor we snel aan de slag konden.
Addo Architects is no nonsense architectuur. Ingenieuze, gewaagde maar praktische oplossingen voor elke ruimte en elk project. Meedenken en een stapje extra doen is nooit te veel gevraagd. Ik ben met elke samenwerking zeer tevreden geweest en heb met Addo architects mijn “huis”-architect gevonden.
Goed advies voor onze aanbouw. Geen standaard doos aan ons huis maar iets speciaals. Goede uitleg en begeleiding. Wij zijn zeer tevreden.
Prettige werkwijze, denkt mee en luistert naar de wensen. Bedankt!
Tevreden over het resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid