facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADD Safety & Security BV

ADD Safety & Security BV

Info

ADD Safety & Security is een beveiligingbedrijf gevestigd in Hoogeveen, landelijk werkzaam en specialist in #beveiliging en #veiligheid.
Bel 0850653024

Geschiedenis

Safety/ Security/ Consultancy & begeleiding

ADD Safety & Security is gespecialiseerd in het beheersbaar maken van risico’s. Middels een gedegen risico analyse worden risico’s zichtbaar gemaakt.

SAFETY

ADD Safety & Security BV levert het complete programma aangaande veiligheid. Hierbij kunt u denken aan: EHBO en EHBDu teams, BHV en VCA deskundigen, verkeersregelaars en brandwachten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor: HVK en MVK veiligheidskundigen en ervaren riggers. Onze medewerkers zijn ervaren professionals in hun vakgebied.

SECURITY

ADD Safety & Security BV levert een breed scala aan beveiligingsdiensten.
Onder andere: Objectbeveiliging, bouwbeveiliging, winkel & winkelcentra beveiliging, recreatiebeveiliging, evenementen beveiliging en beveiliging in de zorgsector.

Al onze medewerkers hebben ruime ervaring en verstaan de kunst van gastvrij beveiligen.

Adres: Merwede 41, 7908 HG Hoogeveen
Telefoonnummer: 0850653024
Stad: Hoogeveen
Route: Merwede 41
Postcode: 7908 HG



op zoek naar gerelateerd: Industrieweg 96 Hoogeveen
Recensies
Slecht personeel word niet gekeken naar de oorzaak van een gebeurtenis ze pakken je gwn in een nek klem en smijten je buiten op de grond als iemand het dan voor je opneemt krijgt die dezelfde behandeling. Dit was in leek in ieder geval zo. De hele actie van add was onnodig als ze hadden gevraagd om mee te lopen was dat ook gebeurt.
Professioneel bedrijf welke daadwerkelijk de kwaliteit levert die je graag wenst als klant. Personeel is vriendelijk en goed in de omgang met bezoekers. Voor elke beveiligingsklus raad ik zeker ADD aan!
Personeel staat halve diensten te bellen, maakt andere bedrijven zwart. Schandalig
Goedemorgen afgelopen weekend een feest gehad in Leek. Er liep daar beveiliging van ADD op de mannen die er liepen niks mis mee maar liep een wijf bij bewust geen vrouw verre van dat die liep uit te dagen. Mij dus ook toen dat mens het voor elkaar had en ik boos was riep ze versterking. Een aantal keren deed ze dit met meerdere mensen. Jammer dat een zo’n monster een heel feest verpest!!!!
Heel fijn en meedenkend bedrijf! Voor diverse doeleinden uitstekende oplossingen!
Helaas een slechte communicator. Tevens een uitperser van personeel. Ben je een citroen dan zit je hier goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid