facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ADAMS Wereldkeuken

ADAMS Wereldkeuken

Info

Restaurant in Amsterdam met een "All-in Dining" principe. Wij bieden verschillende keukens van over de hele wereld aan onder 1 dak, denkende aan: Japans, Chinees, Amerikaans, Italiaans etc. Gratis parkeren voor de deur.

Geschiedenis

All-in dining wereldkeuken gevestigd in Amsterdam.



"A’DAMS Wereldkeuken is een grenzeloze beleving. Hier geniet je van een indrukwekkende hoeveelheid aan verschillende wereldse gerechten. Van Japanse sushi tot oer-hollandse poffertjes, van Italiaanse pizza's tot malse steaks van de lava-grill. Een aantal van de gerechten worden live voor je bereid.A’DAMS Wereldkeuken heeft ruim 560 zitplaatsen. Daarmee is ons restaurant perfect voor verjaardagen, personeelsfeesten en voor gezinnen met kinderen. Voor de kinderen hebben wij een speelruimte met zelfs een kinderbioscoop! Terwijl de kinderen zich kosteloos vermaken, eten de ouders heerlijk ontspannen.A'DAMS is perfect bereikbaar met de auto en daarbij beschikken we over een ruim parkeerdek waar het gratis parkeren is!"
Adres: Sierenborch 10D, 1043 BA Amsterdam
Telefoonnummer: 0207670528
Stad: Amsterdam
Route: Sierenborch 10D
Postcode: 1043 BA


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:30
Zaterdag: 17:00 - 22:30
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: adams wereldkeuken korting, adams wereldkeuken jarig, adams wereldkeuken halal, adams wereldkeuken reserveren, adams wereldkeuken review, adams wereldkeuken prijzen, adams wereldkeuken groupon, adams wereldkeuken sloterdijk
Recensies
Zeer eenvoudig te reserveren. Er was voldoende ruimte, niet te druk. Een leuke speelplek voor de kinderen. Het eten was op zich goed. Het wok gedeelte was erg lekker, net zoals de sushi. Alles werd steeds bijgevuld, je greep niet mis. Tafels werden erg snel afgeruimd. Alleen jammer van de erg droge pannenkoeken, poffertjes en wafels. Het toetjes cremebrulee is niet om over naar huis te schrijven. Je krijgt zo weinig dat je het beter niet kan bestellen. Het is letterlijk een bodempje. Al met al is het toetjes gedeelte niet denderend. Ruim voldoende parkeergelegenheid, niet heel makkelijk te vinden. Dat mag beter aangegeven worden. Ondanks dat niet alles te eten was is het wel een aanrader om gezellig even te eten. Kindvriendelijkheid: Er is een speelplaats achterin Parkeren: Boven op het parkeerdek, heel veel ruimte.
wij waren daar gaan eten , wij deden dat wel vaker altijd heerlijk gegeten. nu kwamen wij daar dus terug … maar mij god wat is er gebeurt, eten was allemaal op … sushi was leeg de hele avond…. de salades het zelfde probleem, en dan de patatjes en snacks voor de kinderen … ook zo goed als leeg! wij komen hier NOOIT meer terug wij zaten rustig te eten en gingen eventjes naar de wc, komen terug heel ons tafel was leeg , de bediening aan gesproken… puntje bij palletje lachen ze je gewoon uit waar je zelf bij staat. als je het aan ons vraagt is het totaal geen aanrader!
Van 20.00 tot 22.00 gereserveerd. Continue lege buffetten, overal smerig en vies, toiletten vies, 1x in de 2 uur dat we daar waren de tafel komen leegruimen van vuile borden.. kinderbuffet was continue leeg, echt een aanfluiting. Al bij vele all you can eat concepten als dit restaurant geweest, nog nooit zo slecht verzorgd gezien als deze plek. Ik ben het 2x gaan aangeven bij de balie, omdat ik het liever daar aankaart dan via google review achteraf. Maar ook na het aangeven, een smoes het is veel drukker dan normaal gesproken op maandag, terwijl je zonder reservering niet terecht kunt, dus dat is al vreemd. Er zou bijgevuld worden, we moesten afwachten. Gewacht, en toen was onze 2 uur al voorbij.. Uiteindelijk wel nog het dessertbuffet bijgevuld met keihard bevroren toetjes. Duur betaald voor zo’n slechte service.
Het eten is bijzonder lekker. De route naar plaats van bestemming moet nog buiten heel goed aangeven worden anders is het een doolhof om op het parkeerterrein aan te komen. Ik heb van verschillende gezinnen kinderen gezien die met hun vingers eten uit de bakken met voedsel nemen er moet beter door de beheerder hierop gelet worden.De toiletten stinken. Maar over het algemeen wil ik mededelen dat het eten heerlijk is de prijs per persoon 30,00 0nbeperkt eten en desert + 7,00 dranken is goed want er is van alles te eten. Alle vleessoorten,vis groenten wok en nog veel meer. Wel de hygiëne zoals vermeld in acht nemen dan is het een aanrader om daar na toe te gaan
Heb meer op het toilet gezeten dan aan tafel; na wat vis en groenten begonnen mn darmen naar te doen. Mijn man was hier al eerder geweest en had de eerste keer last, maar gaf het nog het voordeel van de twijfel. Vandaag beiden echt buikklachten gehad meteen al na het eten. Personeel was opdringerig en stond constant aan tafel borden op te ruimen terwijl we nog aan het eten waren van het -achteraf gebleken onhygiënische voedsel. Ik was naar het toilet en mijn man was even met de kinderen aan het spelen toen we terugkwamen was heel de tafel afgeruimd en hadden ze het rugzakje van mijn zoon meegenomen. De tafel was zelfs al opnieuw opgedekt voor de volgende patiënten. Ik ga hier nooit meer naar terug! Op de wc kwam ik 4 andere dames tegen met precies dezelfde buikklachten als ik en die ook zeiden nooit meer te komen. Toen we het restaurant verlieten zag ik de dames klagen bij het personeel maar die spraken de taal niet! Schandalig en zoooooo jammer van ons geld! Nooit meer komen wij hier terug, Gatverdamme.
Blijf hier weg, waag het niet. Mocht je het toch wagen dan moet ik straks misschien wel lang wachten voor het eten. Je brijpt natiurlijk wel dat ik daar niet op zit te wachten. De saladebar met ruime keuze en voldoende voorraad is dan wellicht minder rijk aan keuze. Ook zullen er dan wachtrijen voor de wok of grilplaat ontstaan. Hou je van pizza en patat, geen probleem en kom gerust. Als ik daar trek in heb dan ga ik wel naar snackbar of pizzeria. Natuurlijk vertel ik niet naar welke ik ga, anders wordt het daar ook te druk .
Op zondag lekker vroeg begonnen. Heerlijk gegeten en gedronken met 10 personen. Genoeg om te kiezen en voldoende aanvulling. 2 weken voor die tijd, even langs gegaan om te kijken. Meteen een rondleiding gehad en een prima uitleg gekregen. Iedereen heeft genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Weinig keuze. Asociaal keuken personeel voornamelijk bij de sushi. Onhygiënisch te werk laten je gewoon met tangen eten pakken waarmee rauwe vis word aan geraakt en dat mag niet als je zwanger bent. Ook zag ik ze rauwe vis sushi neerleggen op de plek waar vega sushi eerst lag. Echt schandalig.
Leuk restaurant. Het eten was der lekker en zat naderhand goed vol. Moeilijk te bereiken als je geen auto hebt. Ben 1x met OV geweest maar omdat het Boven op een parkeer dek zit kan je der eigenlijk alleen met auto komen. Kindvriendelijkheid: Ze hebben een speelhoek voor de kinderen. En qua eten naar mijn mening genoeg keuzen. Parkeren: Ligt letterlijk op een parkeerdek.
Eten en drinken is echt meer dan prima voor de prijs. Service top, beleefde mensen. Je moet je wel goed beseffen dat je in adam oost zit. Ik zie minder hoofddoekjes en burkas op de Westelijke Jordaanoever, dan hier.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid