facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adalyse

Adalyse

Info

Marktonderzoek,
Concurrentieonderzoek,
Assistentie bij Business Development: businessplan, offertes opstellen, marketing & communicatie



"Grootste nieuwetijdswinkel van Nederland"
Adres: Cissy van Marxveldtstraat 65, 1321LL Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0624428476
Stad: Almere-Stad
Route: Cissy van Marxveldtstraat 65
Postcode: 1321LL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mobiel Centre Marktonderzoek Mobiel Centre Marktonderzoek 4 km Te ver van bushalte. Huisnummers atypisch in de wijk.
Almere Marktonderzoek Advies Almere Marktonderzoek Advies 7 km Leuk werk op oproep basis, ideaal voor studenten die op zoek zijn naar een bijbaantje...
Recensies
Geweldig om daar in een rustgevende sfeer te winkelen en zo behulpzaam. Ga er snel weer heen
Leuke winkel. Jammer dat jullie maar tot 17 uur open waren gisteren. Ik was net te laat. Maar ik kom volgende keer gewoon op tijd. Lieve en behulpzame mensen werken daar.
Een fantastische winkel met een heerlijke energie en de meest bijzondere items! Het personeel is vriendelijk en kundig! Zeker een aanrader om eens binnen te lopen.
Een prachtige winkel, vriendelijk personeel ik raad het zeker aan om hier een kijkje te komen nemen!
Geweldig! Een enorm uitgebreide collectie met edelstenen, mineralen etc. Echt de moeite waard om deze zaak eens te bezoeken.
Leuke winkel voor edelstenen wierook sierraden boeddha's etc. Vriendelijke mensen geven fijne uitleg.
Een winkel vol met van allerlei soorten spirituele artikelen. Heel veel mineralen stenen, kado-artikelen en nog veel meer. Ben blij met mijn producten. Ben goed geholpen. Kom er graag weer : A shop full of all kinds of spiritual items. Lots of mineral stones, gift items and much more. I am happy with my products. I was well helped. Love to come there again :.
Mooie winkel vriendelijk personeel en als je binnenkomt krijg je een hele rust over je heen
Winkel waar je verstand van moet hebben, ik niet dus... Maar medewerkers prima behulpzaam. Goede sfeer binnen, met veel leuke spullen.
Leuke winkel, breed assortiment maar vergelijkbaar met andere kristallen shops waar ik regelmatig spullen haal erg prijzig. Ik woon niet in de omgeving van deze winkel dus was echt een uitstapje voor me. Verder zeker een bezoekje waard met erg mooie stukken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid