facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AdActive Online Marketing

AdActive Online Marketing

Info

Met een perfecte mix van creativiteit, design en technologie creëeren en optimaliseren we online campagnes die bijdragen aan de groei van merken.

Geschiedenis

Vanuit ons kantoor in Ermelo werken wij met een team van digitale specialisten samen om merken te verbinden met mensen. Door het creëren van de beste digitale ervaringen en contactmomenten vergroten wij het bereik, de betrokkenheid en de gewenste acties in elke stap die je doelgroep neemt in de klantreis naar jouw product of dienst.



"Vanuit ons kantoor in Ermelo werken we dagelijks aan de doelen van onze klanten. Zonder onnodige tussenpersonen, maar zoals jarenlang gewaardeerd, transparant, met één vaste contactpersoon. Het doel van AdActive Digital Marketing is om onze creativiteit, ideeën en kennis in te zetten om op een persoonlijke wijze merken te laten groeien. Dat doen we door bij te blijven bij alle ontwikkelingen op het gebied van digital.Ben jij er klaar voor? Ik ben benieuwd naar jouw unieke verhaal en doelstellingen, en help graag om je online groeiambities waar te maken."
Adres: Dokter Holtropstraat 61B, 3851 JG Ermelo (gemeente)
Stad: Ermelo
Route: Dokter Holtropstraat 61B
Postcode: 3851 JG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alles van Putten Alles van Putten 740 meter Leuke elektro winkel waar je goed wordt geïnformeerd over wat het beste bij je past, ...
SocialeMediaCoach.Nu SocialeMediaCoach.Nu 6 km Ik help ondernemers meer rendement halen uit hun WordPress website, Facebook en Twitt...
Recensies
Sinds een aantal jaren werken wij vanuit Recruitment - Deltion College samen met AdActive. Ruud ontzorgt ons op het gebied van Google Ads en helpt ons met onze vacatures/profilering op dit kanaal. Dit is ondertussen uitgegroeid tot een structurele samenwerking die door ons als zeer waardevol wordt ervaren. Ruud helpt ons vanuit zijn expertise verder en is daarnaast ook een prettige gesprekspartner met oog voor onze behoefte/vraag.
Afgelopen jaren heeft Ruud verschillende online marketing campagnes voor ons bedrijf geregeld. Opgezet en onderhouden. Het aantal klanten die we in onze showroom ontvangen is mede daardoor sterk gegroeid.
We werken al vele jaren naar volle tevredenheid samen met AdActive. Ruud verzorgt voor verschillende gezamenlijke klanten o.a. het inrichten, monitoren en optimaliseren van de online campagnes. Ruud is heel gedreven, vakbekwaam en gewoon heel leuk om mee te werken!
Ben ondertussen een paar jaar naar tevredenheid klant bij AdActive. Wat AdActive voor mij onderscheidend maakt is de creativiteit waarmee wij als bedrijf gevonden worden. Daarnaast is ook belangrijk om te monitoren waar je staat en dit doet AdActive continu. Ga zo door.
Goed bureau met passie voor het vak! Een erg persoonlijke benadering waarbij actief wordt toegezien op het halen van de overeengekomen doelstellingen. Ruud is in staat om resultaten uit evaluaties helder te vertalen naar makkelijk leesbare rapporten waarmee we effectief mee aan de slag konden.
Het is fijn samenwerken met Ruud. Hij is kundig, denkt mee, stelt vragen en is erg hulpvaardig.
Ruud is betrokken en werkt hard. Door zijn inspanningen scoren onze Google advertenties nu een stuk beter!
Gebruikt gemaakt van de diensten van Adactive, helaas bleef het allemaal wat vaag en ook werden er geen duidelijke overzichten gegeven van de geleverde diensten. Ik beveel de diensten van Adactive niet aan.
Top service en persoonlijke aandacht voor de klant. Professioneel en met kennis van zaken. Wij werken al bijna 5 jaar met AdActive Online Marketing en zijn daar heel blij mee!
Voor verschillende klanten gebruik gemaakt van de diensten van AdActive. Punctueel en accuraat. Zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid