facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ad Slotenmaker

Ad Slotenmaker

Info

Bij ons kunt u terecht voor advies op het gebied van inbraakpreventie, het openen van deuren na een buitensluiting en het herstellen van inbraakschade.

Geschiedenis

Heeft u een slotenmaker nodig in Lelystad of omgeving Lelystad? Bij ons kunt u terecht voor het vakkundig openen van deuren waarvan de sleutel is verloren, de sleutel nog aan de binnenkant van de deur zit, wanneer het slot kapot is of wanneer de sleutel in het slot is afgebroken. Hiernaast kunt u ons bellen wanneer er bij u is ingebroken zodat wij uw deur weer kunnen sluiten en eventuele inbraakschade kunnen herstellen. Ook kunt u contact met ons opnemen voor informatie over inbraakpreventie.

Adres: Vijzelweg 31, 8243 Pm Lelystad
Telefoonnummer: 0619194919
Stad: Lelystad
Route: Vijzelweg 31
Postcode: 8243 Pm


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59

Recensies
Ad is een held. Binnen 10 min aanwezig, vooraf was de prijs eerlijk en duidelijk. Na aankomst binnen 10 min was de deur open.
Top service, 3 puntsluiting voordeur moest opnieuw afgesteld worden. Monteur kwam gelijk langs en heeft probleem kosteloos en snel verholpen.
Hij was vandaag bij de Veste in lelystad. Eerlijke man, prijs reeel, snel. En geeft ook adviezen. Y
Komt afspraken na. Eerlijke prijzen en kundige en geduldige monteur! Gewoon tevreden!
Ik heb vandaag de cilindersloten met 2 sterren door 3 sterren laten vervangen. Ik had de prijs al opgekregen en nadat het werk was gedaan bleef het keurig bij de afgesproken prijs. Je leest namelijk veel vervelende dingen over dit onderwerp. Dit is een goed vakman die je duidelijk adviseert en die ik dan ook zonder meer kan aanraden.
Superblij met deze slotenmaker. Hij is eerlijk en betrouwbaar. Gelijk vooraf een indicatie van de prijs. Mijn tuindeur ging niet meer open en de sleutels zaten erin. Geen beweging meer in te krijgen. Slot moest worden vervangen en de prijs was van te voren bekend. Hij legt nog van alles uit en heeft gelijk mijn deur wat beter gezet. Hij sluit weer als een zonnetje. Topper
Snelle en perfecte service! Gelijk een prijsindicatie. Super tevreden met de mooie herstelwerkzaamheden van de voordeur, professioneel gedaan door Mark!!! Bedankt hiervoor, man!!
Wat was ik blij met de service van dit bedrijf. Ik ben de deur uitgegaan savonds maar de sleutel aan de binnenkant van het slot laten zitten. Dit bedrijf gebeld en binnen 10 minuten stond hij bij mij. Ik ben geschrokken hoe makkelijk hij binnen kon komen. Hij heeft mij goed advies gegeven en gelijk geholpen voor een redelijke prijs. Ik weet wie ik bel als ik nog eens een slotenmaker nodig heb. Mannen...jullie geven TOP service!!!
Zeer vlotte en prima service,vooraf prijsopgave.
Geweldig vlotte service. Sleutels bijgemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid