facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AD Autobedrijf Melissen

AD Autobedrijf Melissen

Info

Voor onderhoud en reparatie aan alle merken. Ook voor uw aankoop en/of verkoop bemiddeling van uw auto.
Ons BP zelfservice tankstation is alle dagen open.

Geschiedenis

Het AD Autobedrijf staat garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.



"Autovakmeester staat garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht."
Adres: Rijksstraatweg 152, 3956 CT Leersum
Telefoonnummer: 0343 453 240
Stad: Leersum
Route: Rijksstraatweg 152
Postcode: 3956 CT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf veer Leersum
Recensies
Aangename communicatie en goede service. Vriendelijke deskundige medewerkers die meedenken. Zeer tevreden.
Goed bedrijfs, en vriendelijk personeel
Heb er snel een afspraak kunnen maken en mijn auto heeft er een onderhoudsbeurt en APK gehad. Netjes gebeld over mijn achterruitwisser. Zeer vriendelijk personeel. Kom zeker terug.
Super aardige eigenaar/monteur die absoluut niet te beroerd was om dezelfde dag mijn accu nog te vernieuwen nadat ik in de buurt gestrand was. Ik kreeg zelfs nog een lift naar mijn bestemming daar in de buurt. Zeer goed en snel weer mobiel gemaakt voor een absoluut zeer schappelijke prijs.
Na diverse jaren van tevredenheid is dit nu gekeerd naar ontevredenheid. Na flinke aktie van ruim duizend euro is het probleem van vervangen rubbers niet verholpen. Na reclameren geen afdoende poging om klantvriendelijk naar oplossing te zoeken. Voor ons een afrader.
Steeds vaag blijven over kosten. En een onverwachte rekening krijgen uit het niks om te kijken wat er met een filter aan de hand is. Zonder enige melding kreeg ik een rekening van e50 hiervoor. En zelfs toen ik aangaf dat dit niet van tevoren besproken is moest ik het nog betalen. Ga maar liever naar autobedrijf van t Veer want daar doen ze niet zo moeilijk en geen onverwachtse rekeningen als je dat vooraf aangeef
Staan altijd voor hun klanten klaar en zijn uitstekend! Wij kunnen niet zonder hen.
Top service! Werkzaamheden gebeuren snel en als er grotere kosten om de hoek komen word je eerst op de hoogte gesteld en in overleg pas uitgevoerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid