facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupunctuurpraktijk Yang Sheng, Traditionele Chinese Geneeswijzen

Acupunctuurpraktijk Yang Sheng, Traditionele Chinese Geneeswijzen

Info

Acupunctuurpraktijk Yang Sheng behandelt mensen met Acupunctuur en Chinese Kruiden.

Geschiedenis

Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruiden, Moxa en Cupping

Adres: Mandenmeesterstraat 6, 2641 JX Pijnacker
Telefoonnummer: 0634556739
Stad: Pijnacker
Route: Mandenmeesterstraat 6
Postcode: 2641 JX


Recensies
Sinds 2013 met maandelijkse regelmaat bij Mayriam onder behandeling voor klachten die te relateren zijn aan fybromyalgie of welke naam je daar ook aan wilt geven. Mayriam stelt altijd eerst een diagnose en dan behandelt zij met accupunctuur of andere methoden zoals bijvoorbeeld massage of cuppen. Iedere behandeling leidt bij mij mij tot meer energie en een relaxed en ontspannen gevoel, waar ik weer een tijdje mee vooruit kan. Mayriam is een fijn empathisch mens, niet zweverig, geinteresseerd en werkt altijd resultaatgericht!! Een echte aanrader!!
Geweldige therapeut! Heel kundig, geduldig en vriendelijk. Mayriam weet snel de disbalans in het lichaam op te sporen en ze zet er direct actie op. Naast de traditionele acupunctuur, zet ze ook Chinese kruiden en massage technieken in. Kinderen helpt ze ook enorm goed. Sinds 2018 kom ik tot volle tevredenheid regelmatig bij Mayriam, voor mijzelf maar ook voor mijn zoontje. We zijn er allebei qua gezondheid enorm op vooruit gegaan. Het is altijd weer een "feestje" om bij Mayriam langs te mogen gaan!
Mayriam is een bijzondere combinatie van talenten. Niet alleen weet ze enorm veel van kruiden en acupunctuur, maar ze kan ook de vertaalslag naar het westers medisch denken maken. Daarnaast is ze ook nog eens hartstikke aardig en stelt ze mensen snel op hun gemak. Een absolute aanrader dus.
Ik kom al sinds 2011 bij Mayriam. Het eerste bezoek was voor hulp met stoppen roken. Resultaat zeer positief. Ik ben blijven "hangen" bij Mayriam en elke maand hebben we een afspraak. Ze behandeld zeer bekwaam een van de vele klachten tot grote tevredenheid. Een schat van een vrouw die zeer bekwaam is. Een echte aanrader!!!
Prettige dienstverlening waarbij geld niet op de eerste plaats komt. Wel goed !
Super goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid