facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupunctuurpraktijk Lautze

Acupunctuurpraktijk Lautze

Info

Ontdek wat de kracht van acupunctuur voor jou kan betekenen!

Adres: Eikenlaan 2a, 2161 Lisse
Telefoonnummer: +31 6 45024412
Stad: Lisse
Route: Eikenlaan 2a
Postcode: 2161


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ayurveda Kracht Ayurveda Kracht 3 km Ayurveda Kracht is een praktijk voor Ayurvedische geneeswijze. Consulten, Anamnese, R...
Recensies
Mijn ervaring bij praktijk Lautze is heel positief. Naast een ICSI traject wist Laura mij onwijs te ondersteunen met haar specialisatie voor gynaecologie en vruchtbaarheid. Na 4 maanden raakte ik zwanger na een jarenlange kinderwens. Na de geboorte van mijn kindje heeft Laura mij tijdens de post- natale periode aangeprikt mbt meer stimulatie van de borstvoeding, emotionele balans en mijn energie- level. Weer met resultaat. Laura is gedreven, persoonlijk en blijft zich volop ontwikkelen. Zij onderscheidt zich door open en eerlijk te werk te gaan. Ik zal blijven terugkomen bij Lautze praktijk en raad het mijn netwerk aan.
Wat ik zo fantastisch vind is dat Laura niet alleen het probleem behandelt maar veel vragen stelt waardoor je dingen in een groter geheel kan zien en zo beter tot een oplossing kan komen. Bij mij heeft ze mijn herstel een stuk bespoedigd, en daarbij als bijvangst nog een paar andere dingen aangepakt…. Top!
Ik voel me thuis bij de praktijk van Laura. Ze denkt goed met je mee en is duidelijk in haar advies. Ik merk zichbaar resultaat en dat heel veel waard. Ik raad iedereen aan om naar de praktijk van Laura te komen
Buiten het feit dat Laura een lieve, empathische en gezellige dame is, is ze ook een kundige en fijne acupuncturist. Heel prettig in de omgang en weet waar ze het over heeft. Aanrader!
Tijdens mijn kraamweek de hulp van Laura ingeschakeld om mijn borstvoeding op gang te helpen en daarnaast emotionele blokkades op te lossen tijdens deze bijzondere eerste dagen als ouders. Met aandacht, geduld, liefde voor de kraamtranen die op gang kwamen en ruimte voor een goed gesprek komt na de behandeling binnen een nacht zowel mijn emoties als de borstvoeding los en wat een ruimte en positieve flow kwam er op gang. Ik gun elke nieuwe mama een behandeling van Laura met warmte & aandacht om herstel in zo’n bijzondere tijd te ondersteunen! Zeer dankbaar voor je expertise Lau!
Ik ben bij Laura terecht gekomen toen ik echt even flink mentaal en fysiek in de knoop zat. Laura is een zeer betrokken " mensen mens" Haar doel ligt echt bij het ondersteunen en helpen van haar "patiënt" Je voelt echt dat ze er voor je wil zijn en met je mee denkt op een zeer professionele manier. Ze neemt de tijd voor je en bekijkt iedere keer opnieuw of de behandeling het gewenste effect heeft of het moet worden bijgesteld. Samen met haar besloten ook een ander pad in te gaan. Dat maakt haar ook integer. Ik zou zo weer naar haar praktijk terug gaan.
Acupunctuurpraktijk Lautze raad ik iedereen aan. Naast dat de behandelingen zijn werk echt doen, is Laura een open, sprankelend en warm persoon. Ze luistert, denkt mee, legt verbanden en denkt in oplossingen. Voor werkelijk álles heeft zij wel iets. Een heel prettig persoon in omgang. De behandelingen worden prettig uitgevoerd en het werkt zó top. De ruimte is prettig. Gewoon gaan.
Ik kwam een aantal maanden geleden bij de praktijk na een miskraam. En een cyclus die totaal vanslag was. Ik ben super goed geholpen. 5 maanden na de miskraam was ik al weer zwanger en ik ben nu 21 weken zwanger . Dit keer ben ik wederom onder behandeling alleen dit keer voor stress, hoofdpijn en bekken instabiliteit. Ik kan weer slapen zonder wakker te worden van de pijn! En ook overdag is mijn pijn minder. Ik raad het iedereen aan om hier heen te gaan. Super lieve betrokken vrouw die goed kan luisteren. Nog maals dankjewel voor alle hulp die ik heb gekregen. En ik ben zeker weer terug als je weer open bent na de lockdown!
Acupunctuurpraktijk Lautze is een aanrader. Laura is bekwaam en luistert goed om tot een oplossing te komen. Zij heeft mij al meerdere malen geholpen en ze is echt een topper.
Acupunctuurpraktijk Lautze is professioneel, vriendelijk en deskundig. Eigenaresse Laura is een fijn mens en gemakkelijk in de omgang. Heb je vage klachten en kom je hier maar niet verder mee? Maak dan zeker een afspraak bij Acupunctuurpraktijk Lautze!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid