facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupunctuurpraktijk - George Langenberg

Acupunctuurpraktijk - George Langenberg

Info

Acupunctuurpraktijk voor Lichaam en Geest.

Geschiedenis

Acupunctuur stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Een behandeling brengt direct ontspanning in verschillende hersengebieden, vergroot je weerstand en brengt balans in de hormoonhuishouding. Het werkt in op het zenuwstelsel waardoor je beter in staat bent om stress en spanning te lijf te gaan. Acupunctuur is inzetbaar voor een breed scala aan klachten.

Adres: Flow Plaza, Zaanenstraat 18, 2022CP Haarlem
Telefoonnummer: 0619414269
Stad: Haarlem
Route: Flow Plaza, Zaanenstraat 18
Postcode: 2022CP



op zoek naar gerelateerd: George Langenberg Wie is de Mol, George Langenberg retraite, George Langenberg mindfulness
Recensies
Super goede behandeling van George. Hij stemt het precies af op jouw behoefte. Ik ben er ook vaak voor pijnbestrijding geweest en voelde meteen enorm veel resultaat. Zowel fysiek als mentaal en emotioneel. Naast de naalden ook cadeau aan jezelf, omdat je zeker een halfuur in warmte en met fijne muziek kan ontspannen. Aanrader !!
George is een vakbekwame professional. Hij neemt uitgebreid de tijd voor diagnose en voor mogelijke vragen. Ik heb direct resultaat gehad bij de behandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid