facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupunctuurcentrum Assendelft

Acupunctuurcentrum Assendelft

Info

Praktijk voor acupunctuur



"Acupunctuur is gebaseerd op het begrip energie. Energie die in de natuur zorgt voor o.a. plantengroei, het klimaat, de seizoenen, dag en nacht. In de mens zorgt het voor alle processen die hem tot een levend wezen maken: het kunnen zien en horen, denken en voelen, verteren van voedsel, de ademhaling en het kloppen van het hart, slapen en dromen, het kunnen uiten van emoties en het ontplooien van talenten...kortom alles.In een gezonde situatie zijn al die vormen van energie in de mens en zijn omgeving, met elkaar in evenwicht. Ziekte evenwel is, simpel gezegd, een verstoring van deze natuurlijke balans. In die gevallen waarin een lichaam niet in staat is zelfstandig dit evenwicht te herstellen, kan de acupunctuur uitkomst bieden."
Adres: Smuiger 31, 1566 LR Assendelft
Telefoonnummer: 0756210517
Stad: Assendelft
Route: Smuiger 31
Postcode: 1566 LR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beter Saendelft Beter Saendelft 1 km ervaren fysio therapeuten
Recensies
In goede handen, zeer waardevol. Wat is Ria een top vakvrouw, met hart voor haar werk en de mensen die bij haar komen, ongeacht wie, hoe of wat. Ik voelde mij meteen thuis en serieus gehoord. Ria observeert daarnaast scherp en legt informatie naast elkaar zodat ze, een op maat gemaakte behandeling kan geven. Niks lopende-band-werk of ‘prikken en weer door’ in ‘Accupunctuur Centrum Assendelft’, nazorg staat hier hoog in het vaandel. Ria staat altijd klaar om, waar nodig, extra ondersteuning te bieden, omdat iedereen nu eenmaal anders reageert op behandelingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid