facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupunctuur praktijk Widiyati

Acupunctuur praktijk Widiyati

Info

Ik help graag vrouwelijke ondernemers tussen 40-55 jaar met overgangsklachten, slapeloosheid, stemmingswisseling, vermoeidheid, onrust gevoel, pijn.

Adres: Straatweg 179A, 3621BM Breukelen
Telefoonnummer: 085-0655499
Stad: Breukelen
Route: Straatweg 179A
Postcode: 3621BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Praktijk Acupunctuur, Acupunctuur Breukelen, Acupunctuur Voorburg, Acupunctuur behandelingen, Onrust na acupunctuur, Ervaringen acupunctuur rugpijn, Acupunctuur ervaringen, Japanse acupunctuur ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetportaal.nl Voetportaal.nl 0 meter slechte service en kwaliteit
MEDonline International MEDonline International 903 meter MEDonline is een e-communicatie organisatie die zich volledig richt op organisaties i...
Recensies
Ik ben bij Widie in behandeling voor nek en schouder klachten, knie klachten, vermoeidheid, weinig energie en rusteloos slapen. En wat een fijne ervaring vind is het zeg! Na de eerste behandeling voelde ik gelijk al een verschil. Ik zat lekkerder in mijn vel, had veel meer energie, was vrolijker. Ik had geen onderbroken nachten meer en mijn nek en schouder klachten waren ook een stuk minder. Bij Widie voel je je thuis, echt een heel fijn mens. Ze luistert naar je en helpt je graag met jouw klachten en is erg professioneel. Ik kijk er elke keer weer naar uit en zou het iedereen aanraden!
Het is ongelooflijk maar waar, wat ben ik blij met acupunctuur, in plaats van 4 a 6 keer wakker worden in de nacht, nu vaak maar 1 keer
Widi is een zeer bekwame acupuncturist waarbij je je meteen op je gemak voelt. Daarnaast kan ze ook nog eens goed uitleggen wat ze precies doet en waarom het nodig is. Dit ervaar ik als heel prettig! Ik voel me gehoord en gezien en dat is fijn. Verder zijn mijn klachten vele malen verbeterd en dat al binnen een maand. Vakvrouw!
Widi is geweldig. Ze is rustig, meedenkend begripvol en heel kundig. Ze heeft mij geholpen met mijn pijnlijke pols. Na al heel veel pogingen bij andere instanties heeft Widi na 15 jaar pijn mijn pols weer ‘opgelapt’ . Ik kom nog geregeld bij haar voor andere dingen maar ook die zijn vaak door een paar keer prikken verholpen. Ik kan Widi voor iedereen aanraden als je ergens last van hebt!!!
Widi haar behandelingen doen mij veel goed. Ze brengt de balans ,rust en energie terug in mijn lijf zodat ik er weer op kan vertrouwen. Naast de goede behandelingen is Widi ook een heel leuk mens waar ik graag kom.
Widi helpt mij altijd enorm. Als ik ben geweest heb ik altijd minder klachten en rust in mijn hoofd. Ik blijf zeker bij haar komen.
Na 6 sessies bij Widi is de pijn van 2,5 jaar op mijn linker en rechter onderrug bijna verdwenen. Widi is lieve en zorgzame prof die de klantsituatie begrijpt. Een aanrader voor iedereen!
Enige weken geleden bij Widi Widiyati begonnen met acupunctuur als gevolg van pijn in mijn rug. Nu, een aantal weken en 6 behandelingen later helemaal van de pijn af. Dank je wel, Widi!
Veel last van slapenloosheid. Kort geleden geholpen door Widi Widiyati. Met hulp van acupunctuur weer een aantal keren een heerlijke nachtrust gehad. Acupunctuur heeft mij met een paar behandelingen perfect geholpen.
Heel goed geholpen door Widi bij het verminderen van blaasklachten en urineweginfecties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid