facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupunctuur praktijk Mierlo

Acupunctuur         praktijk Mierlo

Info

Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Acupunctuur, Naet (allergie eliminatie), Qi Gong (ademhalings en bewegingsleer), Tuina, voedingsadvies.

Geschiedenis

Voel je je gestresst, heb je onvoldoende energie of vage klachten die maar niet weg willen gaan maak dan een afspraak. TCM kan je hier mogelijk bij helpen om het weer in balans te krijgen.
NAET Voor allergieën, van voedselallergie, hooikoorts tot allergisch voor je huisdier kan NAET een goede behandelmethode zijn. Ik behandel alle leeftijden. Het is een zeer zachte methode en daarom goed in te zetten bij (kleine) kinderen. Zie voor meer informatie ook www.allergieweg.nl

Neem gerust contact op als je vragen hebt. Ik ben aangesloten bij Zhong en RBNG, waardoor vrijwel alle ziektekostenverzekeringen geheel of gedeeltelijk de kosten vergoeden binnen de aanvullende verzekering.

Nicole Zoontjens
Acupuncturist, QiGong en Tuina therapeut, NAET therapeut

Adres:
Telefoonnummer: 0620422007
Stad: Mierlo


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Acupunctuur Helmond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid