facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupunctuur praktijk Mazacu Lelystad & Almere

Acupunctuur praktijk Mazacu Lelystad & Almere

Info

Chinese acupunctuur! Behandelingen middels traditionele methode welke doelgericht is op oorzaak en gevolg. Geschikt voor grote diversiteit aan klachten.

Geschiedenis

Acupunctuur volgens de traditionele Chinese Geneeskunde - U kunt een afspraak maken via mail of het mobiele telefoonnummer.



"Acupunctuur praktijk Mazacu voor behandeling middels Chinese geneeswijze."
Adres: Maerlant 2, 8224 AC Lelystad
Telefoonnummer: 0642155122
Stad: Lelystad
Route: Maerlant 2
Postcode: 8224 AC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Acusense Acupunctuurpraktijk Lelystad Acusense Acupunctuurpraktijk Lelystad 3 km Gespecialiseerd in acupunctuur bij pijnbestrijding bij diverse klachten. Realistisch...
Praktijk voor klassieke acupunctuur Praktijk voor klassieke acupunctuur 5 km Al ruim 14 jaar kom ik bij Anuska. Een topper. Acupunctuur zorgt ervoor dat de energi...
Recensies
Marc is al een tijdje mijn acupuncturist tot volle tevredenheid. Hij luistert goed naar wat je klachten zijn en vraagt ook door. Meestal weet hij precies de juiste behandeling te geven. Wat ik ook heel mooi vind is dat hij door gaat met cursussen en zich daardoor steeds verder ontwikkeld. Alleen maar om zijn cliënten steeds beter te kunnen helpen. Het is een topper. Van harte aanbevolen als je een acupuncturist nodig hebt. Thea
Marc is een zeer fijne en goede acupuncturist. Ik kom daar voor chronische hooikoorts klachten, daar waar ik voorheen medicijnen slikte, is dat nu niet meer nodig. Marc heeft zeer goeie kennis van zaken en heeft altijd tijd voor een luisterend oor. Ik zal Marc aanraden voor diverse en lastige klachten.
Ik ben bij Marc terecht gekomen om minder hinder van mijn overgangsklachten te hebben.baad het niet dan schaad het niet was mijn idee. Doorgestuurd door de huisarts. Nu kan ik het echt aan bevelen aan vrouwen die ook veel last hebben. Soms komt er nog iets terug van een opvlieger, die bespreek ik dan met Marc en hij behandeld het dan weer. Marc heeft een enorm luisterend oor, en vraagt veel door. Andere klachten verhelpt hij ook met accupunctuur, bij mij zoal nek/rug klachten, Slapeloosheid, rusteloos. Ook een ontsteking bij mijn duim heeft hij behandeld. Enorm tevreden en daarom nogmaals beveel ik Marc met zijn accupunctuur aan!!!! Marc dank je
Na heel wat omzwervingen gemaakt te hebben naar een goede fysio en acupuncturist heb ik er eindelijk 1 gevonden. Inmiddels kom ik al ruim 1,5 jaar bij Marc, zowel voor fysio als acupunctuur. Ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken bij Marc en zelf te ervaren hoe kundig je daar behandeld wordt. Marc ga ze door, ik kan mij geen betere behandelaar wensen!
Ik beveel Marc 100% aan. Hij vraagt altijd hoe het gaat en hij kijkt ook verder dan de klachten waar je mee binnenkomt. Hij kijkt naar je algehele gezondheid, o.a. de slaap. Doordat hij ook fysiotherapeut is, heeft hij een breed scala aan mogelijkheden voor behandeling.
Marc is een hele goede acupuncturist! Ik heb veel klachten achter wegen gelaten. Hij werkt erg secuur en luisterd ontzettend goed naar je. Ga zo door!!! Tot gauw
Ik kom er al jaren, hij was net begonnen met zijn eigen praktijk, en heb er veel profijt van. Is erg kundig en vriendelijk, leert bij en leest zich regelmatig in over nieuwe acupunctuur behandelingen, Voelde me vanaf het begin op mijn gemak. Vraagt bij elk bezoek hoe het gaat en waar je last van hebt. En past daarop zijn behandeling aan. Maar je kan zelf ook aangegeven waarop je behandelt wil worden.
Ik ben zeer blij dat ik bij Marc terecht ben gekomen, hij luistert goed, vraagt goed door, neemt je serieus, is laagdrempelig in communicatie en war meest belangrijk is: Hij is zeer kundig. De klachten waarmee ik jaren lang rondliep, heeft hij voor mij opgelost. Dank Marc, En als er zich weer iets voordoet, zal ik zeker contact met jou zoeken.
Al meerdere jaren onder behandeling bij Mazacu. Voor verschillende behandelingen en heb er altijd baat bij gehad. Zeer ervaren en veel kennis. Altijd aan het bijleren en verdiepen. Door zijn veelzijdige ervaring lijkt er altijd wel een behandel methode.
Marc is zeer professioneel en meedenkend en houdt ook rekening met de persoon tegenover zich, wat is fijn of comfortabel. Blijft vernieuwen qua cursussen en weet wel in duidelijke taal uitleg en onderbouwing te geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid