facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupunctuur Hoogers

Acupunctuur Hoogers

Info

Acupunctuur Hoogers is gespecialiseerd in klassieke acupunctuur en Chinese geneeskunde voor al uw klachten.

Adres: Witherenstraat 15, 5921 GA Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0628551877
Stad: Venlo
Route: Witherenstraat 15
Postcode: 5921 GA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thijssen&Gubbels Podotherapie en Sportpodotherapie Thijssen&Gubbels Podotherapie en Sportpodoth... 87 meter Al sinds 2001 in Blerick hét adres voor al uw voetproblemen, maar ook klachten in enk...
Baby Ultraschall Venlo Baby Ultraschall Venlo 933 meter Als Praxis für Ultraschall machen wir von irhem Kind 2D, 3D, und 4D Farbaufnahmen und...
De Zorggroep De Zorggroep 2 km Hele fijne werkgever!
Recensies
Ik kan Carlos van Acupunctuur Hoogers ten zeerste aanbevelen! Hij is niet alleen super relax, maar ook zeer ervaren. Carlos heeft me enorm geholpen met mijn rugklachten. Zijn professionele aanpak en diepgaande kennis van acupunctuur hebben een aanzienlijke verbetering in mijn gezondheid teweeggebracht. Vanaf het moment dat ik zijn praktijk binnenliep, voelde ik me direct op mijn gemak. Carlos is een warme en vriendelijke persoonlijkheid die de tijd neemt om naar je zorgen te luisteren. Hij is zeer bekwaam in het stellen van de juiste vragen om een volledig beeld van je situatie te krijgen. Zijn expertise en ervaring zijn duidelijk merkbaar tijdens de behandelingen. Ik was aangenaam verrast door de resultaten die ik heb ervaren na de acupunctuursessies met Carlos. Mijn rugklachten, die me al geruime tijd dwarszaten, zijn aanzienlijk verminderd. Carlos wist de juiste punten te vinden en heeft me met zijn technieken echt verlichting gebracht. Wat ik ook waardeerde aan Carlos was zijn vermogen om alles duidelijk uit te leggen. Hij nam de tijd om de principes van acupunctuur en de behandelingen die hij toepaste te begrijpen. Hierdoor voelde ik me betrokken bij mijn eigen genezingsproces en begreep ik beter hoe acupunctuur mijn algehele welzijn beïnvloedt. Carlos van Acupunctuur Hoogers is een professional in hart en nieren. Zijn passie voor zijn werk straalt door in elke sessie die hij geeft. Als je op zoek bent naar een ervaren acupuncturist die zorgzaam, ontspannen en effectief is, dan hoef je niet verder te zoeken. Maak een afspraak met Carlos en geef jezelf de kans om te profiteren van zijn deskundigheid en toewijding. Je zult er geen spijt van krijgen!
Ik ben via mijn fysio in contact gekomen met acupunctuur en dus met Carlos. Sinds anderhalf jaar heb ik een whiplash en van allerhande behandelingen gehad. Alles hielp een beetje en had me al neergelegd bij het feit dat ik voor de rest van mijn leven klachten zou hebben. Dankzij Carlos, die heel goed kan luisteren, ben ik bijna klachtenvrij. Dus.....Carlos Hoogers is een aanrader. Als het nodig is ga ik zeker terug.
Ten gevolge van een hersenbloeding 2 jaar geleden had ik nog klachten van overprikkeling en neuropathie in mijn rechtervoet. beschadiging van de uiteinde van de zenuwen waardoor een constant doof gevoel in de voet ontstaat hetgeen coördinatie en balans bemoeilijkt Afgelopen 2 jaar traject doorlopen o.a. bij fysiotherapeut, ergotherapeut, revalidatiearts, huisarts, medisch psycholoog, voetreflextherapeut. Net op het moment dat ik besloten had het maar te accepteren en te stoppen met zoektocht naar verbetering, las ik een artikel over neuropathie en acupunctuur en besloot als laatste tóch nog een poging te wagen. Zodoende kwam ik bij Carlos Hoogers terecht. Na de intake is hij meteen begonnen met behandelen. Carlos legt elke handeling goed uit, geeft inzicht in de principes van acupunctuur en doet dat op een rustige en prettige manier. Al meteen na de eerste behandeling merkte ik verandering: autorijden wat voor die tijd best wel inspannend was zowel motorisch als sensorisch, ging veel beter. Slapen, wat een probleem was door de neuropatische voet ging ook veel beter. Nu, enkele behandelingen verder zijn de effecten nog steeds merkbaar. Helemaal over zal het nooit gaan maar door de behandelingen gaat het wel een stuk beter. Of je in acupunctuur “gelooft” of niet, mij heeft het geholpen. Niet verwacht en toch gebeurd! Dank je wel Carlos! Jan Sprengers
Ik heb al drie jaar pmr Drie jaar veel pijn aan mijn spieren , Drie keer geprobeert om van mijn prednison af te bouwen. Ik ontmoette Carlos en na vier behandelingen ,ben ik bijna pijn vrij ,ik kan weer bewegen en sporten . Heel bijzonder wat Carlos in zo korte tijd heeft bereikt. Met mijn lichaam. Wat ben ik een ander mens nu. ,ellico kuilman.
Wat een toffe vent!!!! Zeer kundig en begrijpt precies de klachten en doet zijn uiterste best om je te helpen!
Goed geholpen de pijn in de spieren en het oorsuizen na een paar behandelingen weg
Ik ben erg blij met de behandeling die ik heb gekregen van Carlos. Hij luistert goed wat de klachten zijn, legt goed uit hoe wat de mogelijke oplossingen kunnen zijn en hoe hij dit samen gaat behandelen. Hij heeft een ontzettend brede lichamelijke kennis, ook buiten de acupunctuur om.
Sinds enkele maanden ben ik onder behandeling bij Carlos. En wat ben ik blij dat ik gegaan ben. Ik kwam bij Carlos met forse nek- en schouderklachten en de daarbij behorende hoofpijnen, bijna dagelijks. Middels cuppingmassage heeft hij mijn klachten voor een heel groot deel kunnen verminderen. Ik heb veel minder last van mijn nek, schouders en hoofd. Daarbij kon hij mij ook helpen met mijn endometriose klachten. Door deze aandoening zijn mijn menstruaties heel heftig en ongelooflijk pijnlijk. Door steeds een behandeling te plannen voordat mijn menstruatie begint, verlopen deze veel beter. De pijn is goed te verdragen en de menstruaties zijn veel minder hevig. Twijfel je nog? Niet doen... Carlos is een topper !!
Bij Carlos geweest voor een aantal klachten! Hij heeft me behandeld met het juiste resultaat! Professioneel, neemt de tijd en zeer betrokken! Ben dankbaar en weet hem zeker in de toekomst te vinden wanneer dat nodig mocht zijn!
Zeer tevreden over de werkwijze van Carlos Hoogers. Hij is zeer deskundig, heeft een vriendelijke benadering en weet in een korte tijd veel te bereiken. Mijn klachten zijn in een paar weken enorm afgenomen. En dat terwijl ik hier al jaren last van heb. Daarnaast pakt hij de klachten bij de bron aan in tegenstelling tot vele andere geneeswijzen die zicht richten op symptoombestrijding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid