facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupunctuur Emmeloord

Acupunctuur Emmeloord

Info

Denk je dat Acupunctuur Emmeloord iets voor je kan betekenen en wil je een afspraak maken? Heb je een vraag over je persoonlijke situatie? Neem contact op!

Geschiedenis

Wat is Acupunctuur:

Acupunctuur is onderdeel van de TCG (Traditonele Chinese Geneeskunde) die al duizenden jaren wordt toegepast om ziekten te genezen, klachten te verlichten en ziekten te voorkomen. Het woord acupunctuur komt van het Latijnse “acus punctura”, dat letterlijk “naalden steken” betekent.

Bij de TCG gaat men ervan uit dat lichaam, geest en omgeving niet los te zien zijn van elkaar. Een ziekte of klacht is een verstoring van de energiebalans in het lichaam. Acupunctuur is een techniek waarbij naalden op nauwkeurig omschreven punten, de zogenoemde meridianen, worden ingebracht. De naaldjes hebben invloed op de energiestromen in het lichaam met als doel de balans te herstellen. Uiteindelijk streven we ernaar dat het zelfhelend vermogen van het lichaam deze taak overneemt, zodat verdere behandeling niet meer nodig is. Acupunctuur is voor veel klachten een geschikte therapie, zoals bij allergieën, gewrichtsklachten, hoofdpijnklachten en slaapproblemen. Zie indicaties voor meer info.

Adres: Urkerweg 1, 8303 BX Emmeloord
Telefoonnummer: 0620642988
Stad: Emmeloord
Route: Urkerweg 1
Postcode: 8303 BX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 16:00 - 20:00
Woensdag: 07:30 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Acupunctuur Lemmer
Recensies
Hele goeie accupuncturist! Vraagt goed door bij de intake om een volledig beeld te krijgen en weet daarbij een goed beeld te schetsen van fysieke gesteldheid en welke behandeling het beste past. Daarbij een goed persoonlijk gevoel en niet onbelangrijk naaldjes die je niet heel erg voeld als ze geplaatst worden. Ik voel me na korte tijd al op vele vlakken beter.
Een aanrader! Ik kom hier om mijn zwangerschap zo soepel mogelijk te laten verlopen. De vorige keer vanwege het opwekken van de bevalling, maar je kunt hier ook terecht als je baby in stuit ligt. De persoonlijke aanpak van Carine en de positiviteit die ze uitstraalt zorgen naast de werking van de acupunctuur dat ik hier altijd met een tevreden gevoel vandaan kom. Een leuk mens!
Ik ben lia en 57 jaar. Ik heb RA en fibromologie en clusterhoofdpijn ben door mijn reumateloog door verwezen voor een dry needling behandeling ivm verschrikkelijke nekklachten Aan ht google geweest en toen kwam ik bij carine terrecht. De 1ste behandeling was erg prettig en voelde er weinig van. Toen ik op de behandeltafel zat kon ik mijn nek weer draaien wat een verademing. Ik heb 4 behandelingen gehad en alles voelde zo ontspannen aan. Na de vakantie periode zijn we ook gestart met accupunctuur,omdat me hoofd zo vol zat en meerdere gezondheids klachten had waaronder ook mijn stofwisseling was erg slecht. Ging 1x per week naar ht toilet. Na 1 behandeling ging ik gelijk de volgende dag naar ht toilet. Mijn slaap probleem gaat nu ook beter.Ik ben zo blij dat ik bij carine terrecht bent gekomen. Zij is een super lieve behandelaar en ik ga nu 1x in de 2 weken naar haar toe. Groetjes lia
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid