facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Actus Coaching

Actus Coaching

Info

Actus Coaching

Geschiedenis

Bewustzijnscoaching, trainingen en workshops bij (voorkomen van) burn-out & functionele klachten

Je kunt het niet zien, maar het is overal en jij voélt het: energie. Alles bestaat uit energietrillingen, frequenties. De één is hier gevoeliger voor (HSP) , of bewuster van, dan de ander. Je kunt beperkende overtuigingen of patronen ontwikkeld hebben, die je geholpen hebben te ‘overleven’ in de wirwar van energieën, maar waar je nu in vastloopt. Je bent bijvoorbeeld gaan aanpassen aan anderen, jezelf op de 2e plek gaan zetten, hebt keer op keer teleurstellende relaties, durft niet meer te vertrouwen op je eigen gevoel, je raakt overspannen of burn out.

Mijn burn-out was een 'sleutelmoment' in mijn leven: het zorgde ervoor dat ik radicaal anders naar mezelf ging kijken en besloot het roer om te gooien. Inmiddels heb ik geleerd dat het draait om de centrale vraag: 'wat wil ik nu' en het antwoord hierop te verbinden met de relaties die je hebt.

Ik kan je leren hoe je je energieflow kunt beheren en sturen, op een praktische manier die makkelijk in het dagelijks leven toe te passen is. Je leert hoe jij op je unieke eigen manier omgaat met energie, hoe je energie kunt toepassen om een duurzaam gelukkig leven te leiden en hoe je daarmee je omgeving positief beïnvloed. Het is supermakkelijk en iedereen kan het leren, het moeilijkste is beseffen dat je dit veel eerder had willen weten! En, zoals met alle veranderingen: je moet er wel bewust aan werken voordat het automatisch gaat. Eenmaal bewust van iets, kun je er niet meer onbewust van worden :-) dus dat heb je dan alvast gewonnen!

Mijn coaching, trainingen en workshops zijn gebaseerd op kennis van EMDR, energiewerk, NLP, Lifecoaching, meditatie en mindfullness, lichaamsgericht werken en altijd op maat gemaakt. Het resultaat is dat je ratio en gevoel met elkaar in balans komen, zodat je optimaal vanuit je eigen kracht volop van alle aspecten van het leven kunt genieten!

Geïnteresseerd in wat ik voor jou(w organisatie) kan betekenen? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Adres:
Telefoonnummer: 0646276039
Stad: Winschoten


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 15:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 15:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
241coaching 241coaching 1 km Begeleiding, ondersteuning, dienstverlening
Hét 1 op 1 dieet van het Oldambt - Winschoten / Cambridge Weight Plan Hét 1 op 1 dieet van het Oldambt - Winschote... 1 km Het 1 op 1 dieet van het Oldambt (Winschoten standplaats)
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid