facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ACTRONICS

ACTRONICS
Adres: Bornerbroeksestraat 459F, 7609 PK Almelo, Nederland
Telefoonnummer: 0546 660 410
Staat: Overijssel
District: Almelo
Stad: Almelo
Route: Bornerbroeksestraat
Huisnummer: 459F
Postcode: 7609 PK


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Ik heb al een aantal keren zaken gedaan met Actronics.nZe zijn vanaf het begin tot het einde heel duidelijk en je kan ook de status online volgen van je reparatie .De prijs en kwaliteit verhouding is goed. Ben zeer tevreden en raad het bedrijf aan alle garagehouders aan.
Ideale firma om mee samen te werken. Correcte en duidelijke afhandeling, met feedback over het probleem. Zeer uitgebreide kennis! Alleen maar positieve ervaringen!
Super snelle en correcte afhandeling.nEen defect ME van een S124 280E met een M104 motor die geen ontsteking had.nNa registreren en aanmelden kon ik in de catalogus zien dat de klachten van de auto bekend waren en dat ACtronics de motorregeleenheid konden herstellen.nEr was ook de mogelijkheid om het onderdeel op te laten halen. vrijdag om 15:00 aangemeld en 15.10 werd het deel al afgehaald.nAls snel een melding dat de klacht bevestigd was en dat reparatie mogelijk was.nDe dinsdag er op een bericht dat het onderdeel weer retour gezonden was. Dinsdag om 12:00 onderdeel ontvangen en gemonteerd en we hadden weer een lopende motor :nnSuper snelle en correcte afhandeling , heeeeel blij meennDat zouden meer moeten kunnen en doen
Wij kregen een Ford B-klasse binnen met twee blokkerende remmen. Bleek volgens de dealer een veel voorkomend probleem en er zat niets anders op dan de ABS pomp vervangen. Op de website van AC Tronics bleek echter dat zij het konden repareren. Op donderdag opgestuurd, maandag bericht dat het was gerepareerd en woensdag hadden wij weer een tevreden klant! Kortom; vakmanschap, goede communicatie en top service!
ABS module opgestuurd. Na 2 weken pas een terugkoppeling dat ze het niet kunnen maken. Vervolgens krijg ik de module terug en zie ik dat het helemaal niet netjes is dicht gekit. Tevens krijg ik nu ook meerdere storingen vermeld op de auto. Wat ik hiervoor niet had Totaal niet blij mee! Geen goede communicatie en service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid