facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ActivLease

ActivLease

Info

Operationele lease, Financiële lease en Short lease. Altijd auto's uit voorraad leverbaar. 7% en 15% bijtelling in 2017, het kan nog!

Geschiedenis

30 jaar ervaring in leasing, financiering van personenauto's en bestelwagens.
ActivLease is uw intermediair, of het nu gaat om de inkoop van uw auto of leasecontract. Wij hebben met de grote dealer holdings en leasemaatschappijen in Nederland scherpe inkoop afspraken gemaakt.
Ons inkoop voordeel is dus ook uw inkoop voordeel.



"ActivLease is intermediair in Operationele lease, Financiële lease en Short lease. Altijd auto's uit voorraad leverbaar. Uw expert in zakelijk elektrisch leasen!"

"ActivLease is intermediair in Operationele lease, Financiële lease en Short lease. Altijd auto's uit voorraad leverbaar. Uw expert in zakelijk elektrisch leasen!"
Adres: Huizermaatweg 610 BG, 1276LN Huizen
Telefoonnummer: 085 9022929
Stad: Huizen
Route: Huizermaatweg 610 BG
Postcode: 1276LN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ActivFinance ActivFinance 0 meter Quido Schaafsma van ActiveFinance heeft ons heel goed geholpen. Hij is het type advis...
vixx. regelt het vixx. regelt het 446 meter Taner Ozbek is de adviseur die ik iedereen kan aanbevelen. Heeft een moeilijke hypoth...
Sierink administratiekantoor Sierink administratiekantoor 2 km Administratieve en fiscale dienstverlening voor zzp'ers en het midden- en kleinbedrij...
Hyppe Hyppe 2 km Uitermate prettig en deskundig geholpen. Van het begin tot het afronden van de hypoth...
Recensies
Zeer positieve ervaring met ActiveLease! Vooral met Nieck en Nico, goed sales/aftersales duo. Ze zijn pro-actief, denken goed mee en maken gemaakte afspraken waar. In mijn geval zat er erg veel druk op een tijdige aflevering van de auto i.v.m. een geplande vakantie. Zoals beloofd stond de auto op dag van vertrek keurig op tijd op de stoep en nog op winterbanden ook. Ik kan ActiveLease zeker aanbevelen, prettig contact, goed bereikbaar, goede service. Ik kom zeker bij hun terug. auto in bezit sinds begin jan. 2023
Beste, Super tevreden met Fabian van Activlease hij heeft mij tot het einde geholpen met het zoeken van een auto en gaf niet op! Ik ben hem heel dankbaar en dat is wat we nodig hebben in deze branche!!
Het was geweldig om met Ferdy samen te werken om onze bedrijfswagen te leasen! Hij heeft veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat we precies kregen wat we nodig hadden en gaf ons de tijd om al onze vragen uit te leggen en te beantwoorden. Dankjewel Ferdy!
Bij ActivLease is klant nog steeds koning!!! Geweldig geholpen door Patrick van Heijningen van Activlease. Vanaf dag 1 is hij heel transparant met mij geweest en heeft hij mij super geholpen. Geen moeite was hem te veel om uiteindelijk tot een passende oplossing te komen.Ben door hem stap voor stap begeleid door het proces. Altijd vriendelijk en opgetogen, meedenkend en effectief. Ik kon hem altijd bellen. Ben nog nooit zo vriendelijk en snel geholpen als door Activlease!! Een bedrijf dat altijd voor je klaar staat ook al voor de kleinste dingen rondom je leaseauto! Ga zo door! Dank je wel Patrick en collega’s.
Ik ben zeer tevreden met de service van Activlease. Voor ons bedrijf hebben wij de eerst lease auto mogen ontvangen en zijn hier zeer goed in begeleid. Omdat het voor ons de eerst lease auto was en alles relatief onbekend was had ik nogal wat vragen.. Activlease heeft hier zeer goed in ondersteund. Een aanrader !! Bedankt Ferdi en collega's!
Zeer klant vriendelijk. Er wordt met de klant meegedacht en Ferdy zoekt wat het beste bij jou past.En zelfs na de levering neemt hij contact met je op of het wel goed verlopen is. Top!!
Van begin tot eind goed op de hoogte gehouden en altijd bereikbaar. Gezellige informele communicatie en ze doen echt hun best voor de juist deal. Zeker een aanrader.
Zeer goed geholpen! Blij met m’n contactpersoon Ferdi bij ActivLease. Hulpvaardig en zet zich voor de volle 100% in
Wilde graag een Polestar 2. Liefst dit jaar nog natuurlijk. Patrick heeft me daarbij heel goed geholpen. Zeer betrokken en komt enthousiast en fanatiek over. Resultaat is dat er nu een Polestar 2 Thunder Grey Performance pack op de oprit staat.
Topservice door Fabian! Heeft me perfect geholpen en goed mee gedacht door het proces!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid