facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Activiteitencentrum/woonvorm De Witte Steen Venlo

Activiteitencentrum/woonvorm De Witte Steen Venlo

Geschiedenis

Activiteitencentrum en Dagbesteding
Het activiteitencentrum (AC) en dagbesteding van De Witte Steen biedt cliënten de mogelijkheid tot zinvolle dagbesteding en recreatie. In dit centrum kunnen cliënten overdag en in de avond- en weekenduren terecht voor activiteiten in groepsverband op het gebied van activering en recreatie en enige vorm van scholing. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot individuele begeleiding bij specifieke zorgvragen.

In de zorgvisie van De Witte Steen is de vraag van de cliënt bepalend voor het aanbod. Dit geldt ook voor het activiteitencentrum. Uw persoonlijke wensen worden geïnventariseerd door de coach dagbesteding en welzijn. Hij of zij geeft aan welke activiteiten al plaatsvinden en helpt u om uw wensen te realiseren.

Vier soorten activiteiten in het AC

Arbeidsparticipatie
Dit zijn activiteiten die gericht zijn op productief bezig zijn. Cliënten zorgen samen dat een klus gedaan wordt en leveren zo een zinvolle maatschappelijke bijdrage op arbeidsmatig vlak. Bijvoorbeeld: Licht industriële- of wasserijwerkzaamheden.

Activiteiten gericht op individueel wonen
Hier gaat het om activiteiten die een bijdrage leveren om de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Bijvoorbeeld: geheugentraining, beweegactiviteiten en workshops.

Creatieve activiteiten
Creatieve activiteiten stimuleren de motoriek, prikkelen de fantasie, het creatieve denkvermogen en zijn een vorm van zelfexpressie.
Dit kunnen teken- of schilderwerkstukken zijn, opgeknapte meubeltjes of andere decoratieve producten, al dan niet op bestelling.

Sociale activiteiten
Denk hierbij aan een wandeling, naar de stad gaan of een leuke feestmiddag met een thema.

Adres: Auxiliatrixweg 35, 5915PN Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: +31 88 610 8861
Stad: Venlo
Route: Auxiliatrixweg 35
Postcode: 5915PN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Биоэнергетика Биоэнергетика 3 km Я Просто Женщина и Мать, Профессор Альтернативной Медицины Человек Помогающий в Бед...
Rutger Sprengers Rutger Sprengers 3 km Theoretische en Hand-on trainingen voor tandartsen. kopiëren van de natuur in vorm en...
Recensies
Hele fijne werkgever!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid